2007/09/02

20LEGEND

Hei igjen! Mye som har hendt siden sist, mest verdt å nevne er vel lappen, tenker jeg! Hadde noen feil selvfølgelig, men helhetsinntrykket var veldig bra. Deilig å overbevise meg, og dere selvfølgelig, om at en såkalt "sykdom" ikke trenger å være i veien for slike ting. Skolestarten har jeg også fått unnagjort, men Stokmarknes var ikke noe for meg, så jeg hoppet over til Studiespesialiserende her på Sortland. Enklere, i grunn. Trives utrolig godt her, mange nye folk, noe som passer meg godt.

Drar til Oslo den tyvende, og videre til Manchester dagen derpå. Det kribler i magen! Skal knuse Chelsea så jævlig. To uker senere drar jeg til Paris med kjæresten og "svigers", det blir nok greit det også ;) Ikke no' vits å ligge på latsiden. Eneste problemstillingen jeg har er penger, ettersom jeg får mindre sykepenger etter påbegynt skolegang, men hva betyr egentlig dét.

Ellers er det lite å melde tilbake om. Tar én tablett daglig, og det å klare og huske på å ta den er ikke like lett, så det er mitt eneste nevneverdige problem for tiden.