2007/03/03

Liverpool - Manchester United

JAA! Fantastisk deilig å slå Liverpool på Anfield, spesielt når målet kommer på overtid, og fra O'Shea. That made my week! Herlig! :D

Dere ser vel at jeg har fått nytt design på siden. Hva synes dere om det? Var det forrige bedre?

.


Verdens søteste katt :)

2007/03/02

:)

Var hos legen igjen idag for å ta en rutinemessig blodprøve. Først var jeg på laboratoriet hvor helsesekretæren lekte Dracula et øyeblikk, også var det inn til legen for analysering. De neutrofile granulocytter, som de så fint heter, lå på 0,3. Under 0,5 betyr isolat, men jeg skulle slippe å dra til UNN. Så her er jeg altså, innestengt igjen ;) Ikke noe å gjøre med det, bortsett fra å oppfordre dere til ikke å komme hit på besøk!

I natt bråkte det utrolig mye, ettersom det er en farlig blanding av snø øg vind ute. Tok lang tid før jeg sovnet, og da det endelig ble stille ute, hørte jeg pappa godt i gang med snorkingen. Det må være første gangen jeg har lengtet etter bråk fra uvær.

Forresten, jeg er sikker på at Mikkel vinner Farmen, og at Solveig ryker ut i kunnskaps-konkurranse imorgen. Noen som vedder i mot?

2007/03/01

-

Har vært noen deilige dager hjemme. Fikk flatskjerm på tirsdag, noe som har resultert i slappe dager! Ellers har jeg bare benyttet tiden til å spise usunt. Den eneste oppgaven jeg har er å legge på meg, og nå som smaksløkene snart er helt tilbake, går vi noen fete dager i møte ;) Det føles ikke ut som jeg er syk, egentlig. Leker med tanken på å trene meg opp, og etterhvert begynne å leke med en fotball igjen. Kurene blir mildere og mildere, og med den lange pausen jeg har mellom kurene, ser jeg ikke bort fra at det kan bli litt fotball på meg i Mai og utover :)

Har vært en tur til fastlegen idag. Begynte å blø neseblod når jeg våknet, og det ble bare verre etterhvert. Har ikke så mye blod å gå på, så vi måtte få tatt blodprøve fort for å finne ut hvilke verdier jeg hadde. Trombocyttene, de som får blødninger til å stanse, lå på 51. Vanlig verdi er 150 - 450. Legen ringte til Tromsø, og de sa at hvis de var under 15 måtte jeg tilbake. Så det var nesten, men heldigvis holdt det :P Men tar ingen ting for gitt. Begynte å blø igjen når jeg kom hjem, men heldigvis stoppet det fort.

Pappa foreslo potetmos til biff og bearnaise nettopp. Hørt på noe sånt! Hehe.. Ha en fin kveld godtfolk!