2007/08/02

Det ble litt forandringer i siste liten. Farmoren til Sofie fikk hjerteinfarkt dagen før vi skulle dra til Bodø, så turen til Paris ble utsatt. Det betyr selvfølgelig ingenting nå, og heldigvis er hun på bedringens vei. Istedet dro vi til Oslo, hvor vi nå er, og i morgen drar vi en snartur til Gøteborg. Drar tilbake hit fredagen, og søndag går turen nordover igjen! Mandag er det MR på sykehuset, og tirsdag er det svar på prøven og eventuell oppstart av vedlikeholdskur. Den varer i seks sykluser á 28 dager, hvor det skal være kur den 1, 8 og 15-ende i hver syklus. Disse kurene er veldig enkle, og kommer nok ikke til å plage meg. Jeg må også ta cellegift-tabletter hver dag i alle disse syklusene. Piece of cake, i grunn.

Ha en god ferie alle sammen :D

2007/07/31

Takk for sist, tenkte jeg. Det er lenge siden nå. Sist gang vi møttes var jeg samme gutt, bare uten de tankene som nå driver meg. Selv om din betydning var, og fremdeles er stor, ble du som mange andre nedprioritert av ubetydelige ting. Verden er alt for opptatt av materialistiske ting, penger også. Som mange andre bet jeg på agnet, og akkurat da føltes det godt. Men i lys av ettertidens berømte klokskap, skjønte jeg at det ikke er hva som definerer lykke. Ikke det at jeg ser på meg selv som erfaren nok til å definere det, men det jeg opplever nå må være akkurat dét. Lykke.

Du var helt perfekt, som du alltid har vært. Strøken og fin, med et glatt resultat. Kanskje har dette året hatt en like bra effekt på deg som på meg? Pausen har gjort oss godt, ingen tvil om det. Men rart er det, når hårene endelig vokser ut, kutter du de rett av meg. Det har alltid vært slik, og slik vil det forbli, i alle fall helt til jeg flytter til Trondheim. Velkommen tilbake, barberhøvelen min.

2007/07/29

Akkurat kommet hjem fra jobb, min siste vakt før turen til Paris. Herlig! Følger med på Tour de France nå, og det er kos å se bilder derfra! Gleder meg utrolig mye. Eiffeltårnet er større enn hva jeg trodde, og Seinen ser mye renere ut enn Themsen, selv om det skal lite til :D

Fantastisk vær ute i dag, men det hjelper meg lite. Må pakke og rydde til langt på natt :(