2007/02/22

Oppdatering

Hei igjen!

Akkurat nå ligger jeg alene på rommet, mamma og pappa er nede på pasienthotellet. Får blodoverføring akkurat nå, siden blodprosenten bare er på 9,6. Ettersom 9 er nederste grense, må jeg ha noe å leve på hjemme! Kuren har ikke vært like kvalmende som den forrige, men selvfølgelig, det tar på. Om to og ei halv uke skal jeg tilbake for å evaluere sykdommen, samtidig som jeg skal få en ny kur. Jeg er satt opp på seks kurer til, hvor siste er planlagt å være den 26. Juni. Får heldigvis gode pauser mellom hver kur, men det kommer jo selvfølgelig til å kreve en del. Men skal man bli frisk, så.

2007/02/19

Tidsfordriv

Hva er det å finne på? Kom til sykehuset rundt ett, og siden da har jeg tatt blodprøve og deretter fått blod. Var veldig gode blodprøver, men unntak fra blodprosenten, som var på 8,7. Fikk to poser blod, så i morgen er nok prosenten på 12 eller noe. Sykepleieren sa i alle fall at hun så det i ansiktet med én gang at jeg hadde godt av blod. Mmm, jeg elsker blod! Hehe. Også lærte hun meg et triks! Hvis man lurer på om man har lite blod, så kan man se etter i håndflaten. Strekk-merkene skal være røde, og ikke brune. Mine er brune, mens mamma sine er røde, så det stemmer faktisk. Vitenskapen seirer!

I morgen tidlig får jeg noe jeg ikke elsker fullt så mye, men det må vel til. Kuren varer i 2-3 dager, og kvalmen varer enda lengre. Er ikke sikker på hvor lenge jeg blir i Tromsø, siden det er evaluering etter denne kuren. Sykepleieren sa at jeg kunne dra hjem, ettersom evalueringen ikke kunne skje før kuren hadde virket skikkelig. Det skulle visst ta noen uker. Men så var det tydeligvis en lege som sa at evalueringen kunne skje over helga. Vi får se, vi får se. Er ikke akkurat slik at jeg har hastverk, så de får gjøre hva enn de vil ;) Får kanskje besøk av Sofie til helga, men det kommer ann på om jeg drar hjem eller ikke. Vi finner nok ut av det etterhvert. Glemte å nevne i starten at jeg har fått nytt rom. Bor på 442 nå, med utsikt mot havet og greier. Fabelaktig!

Jeg kommer til å oppdaterer dere så fort jeg får resultater og beskjeder, såfremt at kvalmen ikke setter meg ut. Ettersom det er meeeget trolig, får dere bare smøre dere med tålmodighet og brun saus. Ciao!

2007/02/18

Borte bra, hjemme best

Nå er det snart på tide å dra igjen. Vi drar til Narvik i morgen, hvor vi skal bo til tante og onkel. Drar videre tidlig på mandagen, ettersom sykehuset trengte en tidlig blodprøve av meg. Får slappe av der hele dagen, også er det på'an igjen tirsdags morgen! Det positive i det er at jeg får se Farmen på mandagen, uten å være kvalm :-) Jeg har hørt et rykte om hvem som vinner, men jeg skal ikke ødelegge for de andre som også er avhengig. Hehe. Det blir noen spennende dager etter kuren, for da er det tydeligvis tid for evaluering. Er spent på hvordan det ligger an med sykdommen, om man ser forbedring eller ikke. For meg er det ikke et spørsmål, selvfølgelig går det bedre, men det blir spennende alikavel ;)