2007/04/28

UNITED!

http://www.dagbladet.no/sport/2007/04/28/499122.html


JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

2007/04/27

Borte dårlig, hjemme frisk

Endelig hjemme! Kom med flyet i går ettermiddag. Man vet man endelig er kommet hjem når flyet rister, og havet er mer hvitt enn blått. Tok ikke mange timene før jeg var ute på veien og øvelseskjørte. Clutchen begynner å sitte nå :P

Var ferdig med kuren klokken ti torsdags morgen, og litt før ett var jeg ute av sykehuset. Dro da ned til byen med mamma og broa, og der spiste jeg en omelett med brød. Ikke verst, det. Kjøpte meg også en slush, og den gikk fort ned den óg. Hadde trossalt ikke spist siden tirsdagen. Smaken man får i munnen under kuren unner jeg ingen. Det er helt umulig å spise og drikke, det kommer bare rett i retur igjen, for å ordlegge meg presist.

Jeg fikk klarlagt hva planen er etter at den niende kuren er avsluttet. I midten av Juli skal jeg tilbake på evaluering, altså CT- og MR-røntgen, samt benmargsprøve. Når resultatene foreligger blir alt bestemt, men såfremt at jeg ikke er helt frisk enda, blir det vedlikeholdskurer framover, i 24 uker. Hver dag må jeg ta en cellegift-tablett. Samtidig blir det småkur på 5-10 minutt én gang hver uke i en tre-ukers periode. Etter denne perioden får jeg pause på fire uker. Synes ikke det var så hakkende gærnt. Det betyr at jeg får ingen problemer med å begynne på skole igjen. Men ettersom disse små-kurene mest sannsynligvis kan tas på Stokmarknes, må jeg revurdere hvor jeg skal gå på skole til høsten. Vi får se hva tiden bringer.

2007/04/26

Over målstreken

Ferdig! Wohoo, for en deilig følelse. Alt som gjenstår nå er sprøyta til 11 000, så kan jeg stikke avgårde. Flyet går ikke for halv seks, så det blir nok en liten tur i byen først. Sees!

2007/04/24

1, 2, 3, 4, 5, 6

Da var kur nummer seks i gang. Startet klokken elleve med rensing, også begynner de med cellegift om noen minutter. Den varer i tre timer, så følger seksten timer med rensing. Dette gjentar seg i morgen også, før jeg plutselig er ferdig. Det skal bli godt!

Ligger på rom 451 nå, og det er uten bad. Kjipern, men badet i gangen, som jeg deler med 452, er greit nok det. Har foreløpig badet for meg selv, ettersom pasienten på rommet ved siden av meg døde i går kveld. Syntes det er litt ekkelt, det at man føler andres død. Måtte til og med låne fjernkontroll fra det rommet. Mannen som døde så ut til å være veldig gammel, men trist er det uansett. Kondolerer så mye til familie og venner!

Dro opp til Tromsø på søndagen for å se Tromsø - Start. Artig kamp, men det var litt kaldt ute. Hadde heldigvis med meg varme klær, ettersom pappa kledde meg opp som om jeg skulle til Nordpolen på ekspedisjon. Overnattet hos Camilla og Anders, også dro jeg opp hit i går for å ta blodprøve. Fikk to poser med blod i samme sleng, også dro jeg ned til byen. Brukte noe over 3000 kr på klær, sko og noe essensielt på platekompaniet. Har ikke kjøpt meg klær siden jeg ble innlagt, så jeg tok meg friheten :) Senere samme dag dro jeg på kino med Preben. Vi så en film som heter 300, og den var faktisk veldig bra. Jeg er ikke den personen som liker filmer uten mye handling, men denne var et unntak. Anbefales!