2007/01/20

Kveldspost

Hehehe.. Jeg leste akkurat kommentarene på det siste innlegget, og jeg ser at det ikke er bare jeg som har humoren på plass ;) Må få unnskylde Jensen som jeg klagde på i forrige innlegg - soldatene hans er visstnok under hardtrening. Du har helt rett, jeg foretrekker kvalitet foran kvantitet. Og det faktum at Strøm skulle sende soldater av begge kjønn, slik at de formerer seg fort, er jo bare rett og slett fantastisk!

Dagen i dag har ikke vært veldig innholdsrik. Jeg har spist skolebrød og konfektkake, og deretter fulgte et sukkersjokk. Etter det slo jeg på tv'en, og den har stått på siden. Men tiden går veldig fort, og det passer en rastløs ungdom bra! Dette er jo trossalt femte dagen på isolat, der mesteparten av tiden har blitt tilbringt i ei seng. Men FOR ei seng! Tempurmadrass som former seg etter kroppen min. Jeg kan tenke meg at dere er så sjalu, så sjalu at dere skulle ønske at dere lå på isolat.

VIl benytte anledningen til å takke liverpool, og måten de ydmyket chelsea på. For de uvitende, så dreier dette som om fotball. Jeg regner med at det fins noen der ute som er lik mamma. Dere skulle hørt første gang hun uttalte Manchester United ;)

Det er mange som har tenkt å kjøpe meg en dvd, siden dere ser at jeg kjeder meg så. Da kan jeg si såpass: jeg elsker komedier, og hater skumle filmer. Adressen hit er UNN - Kreftavdelingen 4. Etasje - 9038 Breivik.

Ønsker alle sammen ei fin helg, og en paracet-fri søndagsmorgen.

15 comments:

Anonymous said...

Utruli flott sia, bra skrevet å alt, du har ikje vurdert journalistikk? ^^ eller ka d nu heite.. uansett, så ønske æ dæ lykke t me alt der borte, ska bynn å se innom denna sia når æ kommer heim fra jobb om dagan - sia æ først fikk høre om den idag av ho line.
Blei helt mongo godtesjuk av å lese gjennom alt du har skrevet, så nu må æ nessn hent mæ ett eller ainna godt:).. så må du komme dæ t mix snart så æ kan få handle enda meir! e jo sånn flott tilbud for tia på den dær boksn du kan fylle opp :)!
kjekt.

sende masse tanka fra mæ og ho mia, sia æ nu fløtta t toftn før ei lita stund sia :p.. hirr

ps: bra musikksmak btw :] æ snik litt væll masse :p

Fredrik Stave said...

Hallais! :D

Æ har ikkje vurdert journalistikk enda, men man veit aldri ka livet gjer dæ ;) Kan man fylle boksen førr en fast sum eller? Sku ønske æ va heime nu, førr godtan på svens e jo fantastisk! Koselig at du har fløtta inn me mia, då har du vel nok å gjøre om dagan.. Takk førr musikksmak-skrytn!

Anonymous said...

Hei Fredrik! Her kommer ei lita helsning fra en gammel arbeidskollega av mor di. Vi delte jo kontor di siste åran fram tel æ fløtta i sommar. Æ må bærre sei at du e fantastisk god tel å skrive og e jo utrulig positiv og optimistisk, det e ikkje vanskelig å skjønne at du e sønn tel mor di=) Då må nu bærre stå han av tel dissan soldatan får knødd sæ nordover! Må du bærre bli fresk så du kjem dæ telbake tel Mix, æ vil gjerne smake på dissan baggissan du laga=). Heldig du e som har fått bakevara heimanfra! Æ må sei æ savna verkelig han Jul Nilsen! ingen i verden har så gode bolla og kake som han! Løkka tel Fredrik og hels mor di=). Hilsen fra Hege.

Marie said...

Nu naar alle snakke om bakerivara paa denna sia her... Koffoerr e d at amerikanera ikkje har vanlie bolla. Vanlie vidundelie goe bolla, d fins liksom ikkje, syns d e heilt merkeli

Bakerie paa Ainnes e best, bedre enn di her:)

Fortsatt arti aa laese paa sia di

Anonymous said...

Sett innom sia di nån ganga nu. Leste på Steritas side på EnjoyDiary. Kor gammel e du? Vil ønske dæ lykke til, du virke som en sterk og klok gutt. Flott blogg du har :)

trinestryllerier said...
This comment has been removed by a blog administrator.
trinestryllerier said...

hei hei Fredrik! :)

Æ skal komme innom en dag me skikkelig go'e penne og medlemskort i penneklubben te dæ en dag, bære sei kor og kati :)

Å du.. One Tree Hill. Tidenes serie. Æ tulle ikkje. Mulig det e litt jentat, når æ tenke etter ;)

Universitetet e lax. Det e lange daga de dagan du vil ha lange daga og når du vil dra hjem klokka ett for å sove, så e det null problem. Det e et mas i eksamenstia, men det e bare å lese litt heile året, så går det der så bra atte :)

du ser verkeli ut te å takle det her altfør kjipe så altfor bra. All ære te dæ. Vi penneklubbfolk, vi står'an a' ;)

Æ jobbe på en prix-butikk rett ve der æ bor. Kjempelei av å jobbe i butikk, men veldi greit å doble inntekta i måneden :)

Laaang kommentar det her, så æ forvente en tilbake i enjoydiarydagboka mi :)

Anonymous said...

Hei Fredrik

Har akkurat funnet ut hvordan jeg kan sende melding til deg. Det går ikke akkurat fort rundt når det gjelder digital kompetanse. Takket være bloggen din har jeg nå lært noe nytt! Jeg har tenkt mye på både deg og dine nærmeste etter at jeg fikk høre at du var blitt syk. Følger med på bloggen din hver dag og beundrer humøret og pågangsmotet ditt. Jeg ønsker deg alt vel og håper å se deg tilbake på skolen så snart du blir frisk.

Hilsen fra Ellen (rektor i permisjon)

Anonymous said...

trur d va typ 49,- eller nåkka sånn før boxn ;D. joda, e jo bære kosli å bo her :) snx

Rune said...

Hei

Søv du ennu? Antar du står opp tell avspark på Emirates. Flott resultat på Anfield i går...

Skal helse fra ho Runa og han Gard; dæm lure på koffør du har så store tenner? E de etter mor di eller far din?

På Ainness i dag har vi hatt flott sol, 8 minusgrader og kjempegodt sparkeføre.
Fri for Skittles??
Nu må æ fjerne en drittbleie på han Gard.

Hils dine der oppe
Rune m fam

ps; Kan du spørre om mor di kan strikke mæ et par melbuvotta?

Fredrik Stave said...

Hei rune ;) Æ sto opp klokka ett, og får vel følge med kampen her på internett. De store tennern kommer ifra mamma, det e ikkje lett det dær.. Har vel halvparten igjen av det røret æ fikk ifra dæ, men de vare vel ikje lenge.. ska spørre mamma om ho kan :)

Anonymous said...

Hei!
Utruli at du kan være så positiv!
Håpe d går bra me dæ.

Hilsa ifra Ålesund:)

(Æ drilla før i korpse men så fløtta æ tel ålesund!)

Anonymous said...

Du ane ikje kor masse du har påvirka mæ, nu sett æ faktisk her å glede mæ så smått te united - arsenal om en halvtime :p
Haha!

Anonymous said...

Sende litt updates fra øya i helga:

Nu e nu endelig snyen som vi har lengta etter kommen. Har snya massemasse :D Men heldigvis ikje så masse at æ har måtta måkke ut biln min. Har i grunn aldri måkka sny i heile mitt liv før, men då e det vel på tide :p

Som Thor Andre nevnte så har vi smågodt telbud på mix. Vest du ennu e i tromsø når æ skal, så ska æ ta med nåkka orntlig godsaker tel dæ :) Du treng jo nåkka å tygge på når sett å føll me på united. Blir helgas høydepunkt vest at de vinn i dag. Chelsea tapte, united sekra ledelsen med ennu meir ;)

Oldboys vant nu i helga. Så ennu et trofe e brakt tel den kjære klubben vårres ;)
De har vest logge i hardtrening etter romjulsturneringa, ettersom de tapte førr FC Sorg. Skjønna at det va godt å endelig få løfta pokalen.

Som vanlig så avrundes nu ei helg med ei søndagsvakt. Lovely! Har nu stekt nåkka baguetta som æ ska smørre. Æ e så flenk! :D
Å snakk om baguetta så vil æ bære sei tel Marita at neste gång du kjæm før å kjøpe en baggis med salat und dressing, så kjæm du tel å førandre meining. Særlig ettersom æ telsette en ny og førunderlig god ingrediens. *host,hark,tvi* ;p For you only ;)

Håpe du har hatt ei fin helg, og så må du ha en forsatt fin dag :)
Mvh
Lene the ultimate Mixar und baggismaker.

Anonymous said...

Hey!

Lika du ikje Beat for Beat!? Når æ blir fresk skal æ omvende dæ :) Egentli e den svenske versjon, "SÅ skal det låta!" best.

Her i tromsø e alt som det gamle, byjenten e rape tullatt og knuse ølflaske i gangan tel han Michael, du går med andre ord ikje glipp av nåkka :p

Va en tegneserie-kamp igår, høydepunkte va vel når Chelski hadde frispark på 16 og Drogba tok en finurlig variant som bestod i å ta tunnell på pengegriske Ballack som ikje fulgte med i timen :D Den psykopatetiske Liverpool-fansn jubla meir då enn på målan ! Du finn det vel på YouTube?

Ps. Gjør ikje engång nåkka om Utd tape idag, æ lukta gull uansett :)