2007/01/20

Bakeriet

Nå er endelig mamma back in town. Hun hadde med seg en overraskelse til meg - skolebrød og konfektkake fra verdens beste bakeri, hjemme på Andenes ;) Fra Anita hadde jeg fått 8 konfektkaker og 7 konfektkaker (tusen takk!). Det var virkelig noe jeg har savnet. Jeg savner livet mitt hjemme. Alle de dagligdagse rutinene som bestod av skole, jobb, fotball, venner, kjæreste og lange helger. Men en dag blir jeg frisk, og da skal livet mitt bli enda bedre, så for meg er det bare å smøre seg med tålmodighet. I mellomtiden får jeg trøste meg med søte sykepleire, rar sykehusmat, gratis internett og steikje fine gardina.

Det var nettopp to leger innom med resultatene av blodprøven. De hvite blodlegemene ser ut til å ha sovnet, for de vil ikke bevege seg noen vei :P Men det er ikke mye man kan gjøre med det, bortsett fra å håpe at de går opp snart. Jensen prøvde å sende noen soldater, men han har tydeligvis feiladressert dem. Når det gjelder blodplatene, har de faktisk steget til 39. Det er første gang jeg har fått en positiv beskjed på lenge. En uvanlig følelse.

Nå skal jeg følge med på Liverpool - Russer Chelsea på internett, mens mamma broderer. Motsetninger tiltrekkes, er det ikke det de sier?


Her er et bilde av nye meg, med litt datajuks ;)

22 comments:

Anonymous said...

Nu har vi akkurat vært og henta katta di, så nu fær ho nu rundt og spreng i stua. :) Søstera hennese e ute, og vi får ho ikje inn, så ho må nøye sæ med han Espen foreløpig.
Kos dæ med skolebrødan og konfektkaken, og hæls mordi :) Vi prates vel seinare i dag.
Pia di.

Fredrik Stave said...

Hehe.. Mamma sa at katta lå som et skjerf rundt ho i natt :) Æ ska helse så masse tebake, vi prates nok i ettermiddag. Love you.

Anonymous said...

Hihi, kor søt ho lille jenta på bildet bak dæ va ;)

Fredrik Stave said...

Sku bære mangle, ei søt blondina i nisseklea =)

Anonymous said...

Som en av dine tidligare lærera så e æ jo utrulig spent på korsn det går med dæ, og e følgelig inne her å les kvær en einaste dag
-ikkje førr at æ e så nysgjerrig, men før at æ bryr mæ og har tenkt at vess æ sende dæ gode tanka så slår det ut positivt førr dæ...

Samtidig så sei du jo at det gjør godt å lese helsninge, så her ei fra mæ :-)

Det va ei guds løkka at du hadde skrevve at bildet va en tanke manipulert, førr vess ikkje så hadde æ trudd at en konsekvens a isolasjonen va store tenner!!

Her snya det i store dotta, så då antar æ at det e godt å være i Nordens Paris med skolebolla fra han Jul Nilsen og gratis nettilgang. Gardinan ska du ikkje vørr å bry dæ om...

Har hørt mange her på Ainness som lure på korsn det går med dæ, og då e det veldig greit å ha en blogg å førrholde sæ tell istedenfør telegrafen (type Jungel)

Grunnen tell at det e mange som e bekymra førr dæ e at det e så mange som veit kem du e: du e jo overalt og like smilanes og høflig og blid.

Gler mæ tell å helse på dæ igjen på Rimi og få et hjertelig smil tellbake
:-)

God helg
-og æ føll me her, altså

Fredrik Stave said...

Kor hyggelig at du tar turen innom, marianne :) Det ska bi mæ en førrnøyelse å smile te dæ på rimi en gång i framtia, du ska tellåme få en klæm! og nu som du ikkje e lærarn min lengre, kan ikkje det oppfattes som smisking ;)

Anonymous said...

Hei, og god ettermiddag. Sender er liten hilsen fra oss på Auli.
Lenge siden vi har sett deg, du er nesten like storkjæfta som far din (he he). Fin blogg.
Vi er nå på tur til ishallen for å se på ishockeykamp, og Kristian skal være maskott.
Ha det bra og hils dine.

Hilsen Britt Tove m/fam.

Rune said...

Hei Fredrik

Artig bilde! Nu ser du nesten ut som han Anders.
Vi er inne på bloggen din og sjekker hva du skriver flere ganger daglig. Vi gleder oss over ditt gode humør og håper at antallet soldater i blodet ditt øker. Håper formen din er bra, og at du ikkje spis dæ sjuk på konfektkaker og skoleboller.
Hils far, mor og bror din fra oss.
Vi tenker på deg og håper det beste for deg. Spesielt håper vi neste ukes behandling og prøveresultater blir positiv.

Varme tanker fra Gard, Runa, Kristian, Susann, Anne-Karin og Rune

Øyvind Lunde said...

Følger med i bloggen din og tenker på deg, og du er kjempeflink til å skrive. Kanskje du skulle bli forfatter... Godt at du har fått søte overraskelser og kose deg med, selv om det burde vært gulerøtter etter bildet å dømme. Godt at humøret er der! Stå på! Du er alltid i tankene våre og vi sender massevis av gode tanker oppover til deg. Hils. Klæm fra Lena

PartOfTheFriction said...

Hahahah, mac e så GRISEKULT av og t!! Gitte og æ tok sånne bilda me hennes mac en gang før vi sku på byen. VÆLDI lurt, flirte så tåran rant å vi måtte sminke oss på nytt igjen. haha.
Det e blitt fast rute å les her, bra at du fikk namme fra bakerie, de derre sykehuskokkan ekje verdens beste. fingra å tær krysses for at soldatan kjæm tilbake snart, æ skal ha svennsbaggis t påske å d e du som laga den bæste. så det så! ;)

PartOfTheFriction said...

EDIT: forresten må du ikkje sei t ho bente å ho lene at æ har sagt d. då får æ vel en baggis over øran når æ kjæm innom. :P

Anonymous said...

Hei fredrik!
Soldatan ligg i trening ennu sånn at di har mytje bedre funksjonalitet når di ankommer. Då treng du itje så mange. Kvalitet framførr kvantitet som det så fint heite. Ønske dæ alt godt, å ei fortsatt god hælg.

Jensen :)

Anonymous said...

Hm.hm Det bi vel ikkje lørdagsgotta på dæ du som har spist så mykkje sødt og godt i løpet av dagen. Godt å få ho mamma tbake tenke æ. Kor det gikk i natt da? Snork-snork.....Klæmma fra tante Marit som ska krølle sæ på sofa`n litt. Onkel dømme handball. Hilse så masse.

Frode & Siri said...

Hei Fredrik!

Enig i at du har fått skolebrød fra verdens beste bakeri. Har hatt meg et slikt et selv idag. Er på besøk hos sjonkel Rolf, og må selvfølgelig inn å sjekke hvordan det er med deg.

Kos deg med pene sykepleiere! Siri lurer på om de ligner på henne?

Tenker mye på deg, og vi gleder oss til å se deg igjen!

Hils de andre:-)

Anonymous said...

plages med og få sendt melding.

Anonymous said...

Hey frdrico.Ja du er flink og skrive og utrykke deg,og humoren din er jo genial oppi det hele. Det er viktig med pågangsmot og det har du jo fått nok av.Hvist ail skal komme seg til nye høyder er vi avhengig av at du kommer deg på beina. Jeg er nok der når du kommer til seriekamp og jeg lover og plage deg like mye som jeg har plaget broren din.Ja hvist jeg får tak i deg da.Jeg er jo ikke ukjent med jul nilsen jeg heller så vendigene er nok ikke like rask lenger. Der ligger du på sykehuset med masse utdannede overleger som venter på soldater og likevel skjønner dere ikke problemet? Jeg har sendt løsningen. Du får snart en forsendig med noen svikåte mannesoldater samt en håndfull damesoldater så skal du nok se på formering og at antallet soldater stiger. Vi er inne hver dag på bloggen din og følger med deg. Alle gode ønsker fra Fam STRØM. Ps hils fosilene dine...... cu

Pepe said...

Marius mac bilda e bedre :P

Når æ kjæm te tromsø skal æ ta med ps2 og fifa? Så kan æ vise at æ har logge i hardtrening ;)

Anonymous said...

Hei Fredrik
Dette e ho Margith, æ e imponert over kor flenk du e å skrive,trur du må bli jornalist eller forfatter.Du har mange venner som tenker på deg + sånne som mæ,og det e godt å vite.Æ synes du e kjempe tøff,å æ trur mange ser opp t dæ.Kos dokker i helga,lykke til,detta skal ordne seg.Stoooor klem og hils

Unknown said...

hei sveis, onkel svein her. åssen får du inn canal+ på laptoppen?

Anonymous said...

Hei Fredrik!
Ser at de hvite blodlegemene sover ennå, de våkner sikkert snart. Hvis soldatene er sendt med posten, er de helt sikkert bare litt forsinket. Siden blodplatene har steget vil sikkert ikke de andre være noe dårligere, de kommer snart etter.
Forresten, likte du resultatet mellom Liverpool - Chelsea? Jeg gjorde det.

Jeg har i dag vært på Åse. Siden jeg sluttet på skolen, bruker jeg litt av fritiden til å synge med i kor. Artig, artig.
Ser også at Egil vil ha deg med i korpset, der var du jo virkelig god.
Regner med at det du er hjemme snart.
Klem fra oss.(hils til de andre)
Tante Randi og onkel Rolf

Anonymous said...

Hei du...som laga den beste svennsbaggissen.....Sei mæ, kæm i farsken e partof....hatsjoooo. Va jo ett hællsikes navn. Men det e farsken mæ grett, æ har bretta opp arman og e klar te kamp. Æ ska bi bedre me de baggissan, ska slå dæ. Du får gje mæ opplæring når du kjæm heim. Du ska ikkje se bort fra at vedkommende har fådd sæ en baglusing over auan.Ska karre opp Lene og:-) Du nu syns æ det bei my søte kaker på dæ, du tenke vel på linjene. Husk når vi jobbe ilamme Børje må man tenke kropp....:-) Æ førstår veldi godt at du kjede dæ tell tider og har lange daga, men du ska se når detta e over vil du se at du har gådd glipp av lite. Alt her e ved det vante og du vil snart være inne i din faste rytme og rutine her heime. Du vil sekkert lure på om du har vært borte meir enn ei uka..:-)Du vil nok komme heim med mange nye erfaringer, som vår alles sterke skribent og "Hero". Og du har all grunn te å strekke oss opp vess vi syt over å ha fåd litt snørr i nasen...:-) Hold ut. Så snart soldatan står i giv akt så sees vi jo...:-)
Stooor klæm, A said a MIX. Bente

Anonymous said...

Go bedring Fredrik. Æ veit ikje ka æ ska skrive, men æ håpe verkeli du blir fresk ijæn ganske snart.
Du har jo ho sofie å aille som bryr sæ rundt dæ, så dettan ska nok gå bra.. Tænke masse på dæ.
Fikk sjokk når æ hørte d! Men du e en stærk fyr, så dettan går bra.
Gla i dæ:)
-tuva