2007/02/18

Borte bra, hjemme best

Nå er det snart på tide å dra igjen. Vi drar til Narvik i morgen, hvor vi skal bo til tante og onkel. Drar videre tidlig på mandagen, ettersom sykehuset trengte en tidlig blodprøve av meg. Får slappe av der hele dagen, også er det på'an igjen tirsdags morgen! Det positive i det er at jeg får se Farmen på mandagen, uten å være kvalm :-) Jeg har hørt et rykte om hvem som vinner, men jeg skal ikke ødelegge for de andre som også er avhengig. Hehe. Det blir noen spennende dager etter kuren, for da er det tydeligvis tid for evaluering. Er spent på hvordan det ligger an med sykdommen, om man ser forbedring eller ikke. For meg er det ikke et spørsmål, selvfølgelig går det bedre, men det blir spennende alikavel ;)

6 comments:

Anonymous said...

Får håpe på at resultate vise bra etter evalueringa Fredrik :) Æ ønske så inderlig at det går bra me dæ! Så, æ ska krysse fingran for dæ! Uten tvil!!


(Respons på kommentarn på bloggsia mi) :
Javesst, noen sier at man skal leve om dagen..men æ velge å si at man leve om natta! For da slipper man mas og stress fra hverdagen :) så..koffer itje leve om natta?! Alt e så masse bedre da, inget mas fra foreldra..inget knall om media etc :)
Nei,fredrik..vi har ett ganske bra liv der..vi leve for natta :)

Du får kose dæ! :)

Anonymous said...

God tur både t Narvik og t Tromsø.Far din vil ha bil med skjønna æ, for d blir vel noen daga i nordens Paris igjen.x fingre gjør vi :-)
Natteranglere. Arv????
Klæmma fra tante.
Hilse:-) :-)

Anonymous said...

Hei igjen.
Skulle bare si at Kenneth og Marianne e i Trodheim,va på Mezzoforte-konsert i går.
Heldiggrisan:) :)

Anonymous said...

Selfølgelig går det bra! :D natta e bæst!
Elin

Rune said...

Hei Fredrik

Ser du er på tur til Tromsø igjen for en ny hovedkur. Vi krysse fingran for deg og håper på gode tilbakemeldinger fra legene i løpet av uken.

Be far din om å kjøre pent!
Hils familien fra oss.

Rune & co.

Anne Mari said...

Heia Fredrik!! Masse løkke tell i morra! Å kos dæ me farmen i kveld! :D Erlend prata me mordi her om dagen, å d verka som du har hatt d fint heime :) Du kjæm nok heim igjen fortar enn fort!
Stor klem :)