2007/04/27

Borte dårlig, hjemme frisk

Endelig hjemme! Kom med flyet i går ettermiddag. Man vet man endelig er kommet hjem når flyet rister, og havet er mer hvitt enn blått. Tok ikke mange timene før jeg var ute på veien og øvelseskjørte. Clutchen begynner å sitte nå :P

Var ferdig med kuren klokken ti torsdags morgen, og litt før ett var jeg ute av sykehuset. Dro da ned til byen med mamma og broa, og der spiste jeg en omelett med brød. Ikke verst, det. Kjøpte meg også en slush, og den gikk fort ned den óg. Hadde trossalt ikke spist siden tirsdagen. Smaken man får i munnen under kuren unner jeg ingen. Det er helt umulig å spise og drikke, det kommer bare rett i retur igjen, for å ordlegge meg presist.

Jeg fikk klarlagt hva planen er etter at den niende kuren er avsluttet. I midten av Juli skal jeg tilbake på evaluering, altså CT- og MR-røntgen, samt benmargsprøve. Når resultatene foreligger blir alt bestemt, men såfremt at jeg ikke er helt frisk enda, blir det vedlikeholdskurer framover, i 24 uker. Hver dag må jeg ta en cellegift-tablett. Samtidig blir det småkur på 5-10 minutt én gang hver uke i en tre-ukers periode. Etter denne perioden får jeg pause på fire uker. Synes ikke det var så hakkende gærnt. Det betyr at jeg får ingen problemer med å begynne på skole igjen. Men ettersom disse små-kurene mest sannsynligvis kan tas på Stokmarknes, må jeg revurdere hvor jeg skal gå på skole til høsten. Vi får se hva tiden bringer.

No comments: