2007/07/31

Takk for sist, tenkte jeg. Det er lenge siden nå. Sist gang vi møttes var jeg samme gutt, bare uten de tankene som nå driver meg. Selv om din betydning var, og fremdeles er stor, ble du som mange andre nedprioritert av ubetydelige ting. Verden er alt for opptatt av materialistiske ting, penger også. Som mange andre bet jeg på agnet, og akkurat da føltes det godt. Men i lys av ettertidens berømte klokskap, skjønte jeg at det ikke er hva som definerer lykke. Ikke det at jeg ser på meg selv som erfaren nok til å definere det, men det jeg opplever nå må være akkurat dét. Lykke.

Du var helt perfekt, som du alltid har vært. Strøken og fin, med et glatt resultat. Kanskje har dette året hatt en like bra effekt på deg som på meg? Pausen har gjort oss godt, ingen tvil om det. Men rart er det, når hårene endelig vokser ut, kutter du de rett av meg. Det har alltid vært slik, og slik vil det forbli, i alle fall helt til jeg flytter til Trondheim. Velkommen tilbake, barberhøvelen min.

3 comments:

Anonymous said...

Haha!! Det var barberhøvelen du skrev om ja. Et lite litterært kunstverk den blogspoten der. Er du ferdig med behandligen nå? Gratulerer med 18 årsdagen som var, og lykke til videre!

Anonymous said...

Heisann Fredrik:)

Skulle bare ønske dåkker god tur til Paris...dåkker e kanskje dratt allerede? Vi reise i allefall i mårra t trondheim igjen....ikkje nå løst, men må vel bare gjøre mæ ferdig me studian mine tenke æ.....D va iallefall kjempe koselig å se dæ i sommar kjære nabo, å at d går så bra som d gjør me dæ! Vi e stolt av dæ å krysse fingran før siste tur t tromsø!

Mange klemma fra Ida og Rozbeh

Anonymous said...

Trondheim?