2008/03/01

F for Fredrik!

29. Februar, skuddårsdagen, skjedde det utenkelige; vår alles kjære Fredrik Stave gikk bort, og verden er mye fattigere. Den har tapt livsglede, fightervilje, godhet, kjærlighet – rett og slett et fantastisk menneske alle må bruke som inspirasjon, for alltid. Derfor skal vi heller huske hans fødselsdag; 10 August – en ekte, rød, ”nummer 10” med forbilledlige egenskaper som alle ser opp til.
Kanskje var ikke jorda en bra nok plass for han, jeg føler at han har det mye bedre nå etter mye motgang i det siste, og er på en langt bedre plass. Alle sammen i Tromsø, selv de mest erfarne i hvitt, fikk en spesiell følelse etter det skjedde; Fredrik lå med et fint smil om munnen og gav oss alle et sterkt inntrykk av at han hadde det bedre nå.
Vi gleder oss over det, men har samtidig vanskelig for å godta at vi ikke skal få ha den flotte gutten her. Han vil uansett alltid være med oss, og leve videre i våre hjerter. Til tross for et altfor kort liv så har han levd mer enn de fleste, og oppnådd mer enn de fleste noensinne vil klare. Han tapte IKKE kampen; han tok over kampen og vant tusenvis av hjerter i løpet av den. Han ER en helt, og vi vil aldri glemme han – tusen hjertelig takk for ALT vi fikk, du fortjener å ha det fint nå – ”keep the flag flying” til vi sees igjen Kjære bror.Min elskede Fredrik, du var en helt, og har forandret mitt liv fullstendig, bare til det positive. Å få beskjeden litt over ti, den 29. februar at du hadde forlatt denne verden var utrolig tung, tårene triller for deg hele tiden, men som du og jeg har snakka om så mange ganger, så ville du at verken at jeg eller andre skulle være lei oss, det var din største frykt. Vi skal prøve så godt vi kan å være sterk, for din skyld Fredrik, det er det minste vi kan gjøre for deg.

Jeg er helt sikker på at det var meningen at vi skulle møtes, det var noe mellom oss, allerede første fransktimen vi hadde sammen, smilet ditt og øynene dine smelta meg helt, noe du aldri skjønte, ”æ har ikkje nåkka smil”, brukte du å si når jeg kommenterte det.
Min kjæreste Fredrik, kunne aldri finne noen bedre enn deg, du og jeg var sjelevenner, det er jeg sikker på, du delte ting med meg som du aldri hadde sagt høyt før. En av de siste mld jeg fikk fra deg når du lå på sykehuset var ”Nu skrik æ på nytt, du e bære så fantasitisk at æ ikkje klare å hold mæ. Herregud kor gla æ e i dæ. Aldri om du skal være nån andre si enn min, du har så mange gode egenskapa, elske dæ masse<3”

Kommer til å savne de mld som gjorde dagene mine ekstra gode, kommer til å savne alle våre gode samtaler om alt og ingenting, kommer til å savne og slite med å få deg opp hver morgen når vi skulle på skolen, kommer til å savne ettermiddagene vi bare lå på sofaen, holdt rundt hverandre og så på tv, uten en bekymring i verden. Kommer til å savne det og sovne i armene dine, og jeg kommer til å savne det fine smilet ditt, som aldri forlot munnen din. Kunne ha fortsatte sånn her i det uendelige, for jeg kommer til å savne hele deg Fredrik. Du har nok fått en hedersplass der du er nå, og allerede i gang med mange nye prosjekter.
Du forlater aldri mitt hjerte, Fredrik, min bestevenn, og min elskede kjæreste<3

97 comments:

Anonymous said...

Hvil i fred Fredrik<3 Håper du har det mye bedre der du er!

Anonymous said...

Ingen av oss kommer nån gång tel å glømme dæ.

Anonymous said...

Det va en plass i verden som va satt av til Fredrik. Den sku fylles med hans mot, hans viljestyrke, personlighet og intelligens. Den plassen han sku fylle sku forandre verden.

Han fyllte den litt etter litt, nån ganga va det litt tøngre enn andre, men plassen blei fyllt. Ikke bare av den kjærligheta, visdommen og omsorgen han sendte videre til personan omkring sæ, men av alt han klarte å oppnå når han satt sæ tell det. Ingen andre har klart å få så mye ut av ei kort stund på samme måte som Fredrik. Han sa han hadde masse å lære mæ, og så sant, så sant.

Evig glad i dæ, min venn. Learning still in progress.

- Inga Martine

Anonymous said...

Jørn Hoel synger sangen" Når en engel drar forbi skal et liv ta slutt, forsvinn i rom og tid.Symbol på en drøm som va e over når en engel drar forbi."
Farvel Fredrik, har besøkt bloggen din hver dag for å følge dæ i kampen om livet..du tapte kampen men har satt dype spor i manges hjerta....Hvil i fred!

Anonymous said...

hvil i fred fredrik.du e dypt savna.men kanskje du har det bedre der du e nu.
julie.<3

Anonymous said...

F for Fredrik!

Kjære Fredrik....

En super og herlig gutt du bestandig har vært, koffør måtte du bli borte så lett? Urettferdig, hardt og vanskelig å forstå, sett du oppi himmeln å ser ned på oss nå. Du vil alltid i vårres hjerta være og minnan kommer vi alltid til å bære.

Et tårevått farvell vi tar med dæ - Hvil ifred kjære Fredrik du kan sove nå;-*

Mange goe klemma fra nabon din Ida og Rozbeh;-*

Anonymous said...

tårene bare renne..du e såå dypt savna fredrik..<3

Anonymous said...

Fredrik
Æ kjente dæ ikke så godt, men æ kjente dæ nok tel å aldri glem dett positive syn på alt! Du va en ekte fighter med bein i nesa!

Kommer aldri tel å glemme den dagen da vi kjørte opp fra byen da vi hadde kjøpt skolemat og du satt igjen i bilen før å sei hade. "Æ trur han e en Georg", sa du. " Hade Georg"

Æ veit at du sett der oppe med manchester united skjorta på dæ å passa på ho Maya.

Sov godt vænn <3

Trude.

Anonymous said...

Ænkelte stjerne lyse stærkare på himmeln enn andre. Sånn e det me menneskan å, nån varme meir enn andre. Vi må være gla i dein stjærna som e blaint di mange, men vekti førr åss, likeså må vi være gla i de menneskan som verkeli betyr nåkka, å gjer live meining.

Fredrik, du har alltid gjedd vårres liv meining!

Hvil i fred kamerat, vi møtes snart ijænn.

-Bård

Châtelet said...

Æ kjente dæ ikkje Fredrik, men har følgt med i bloggen din kver dag. Du har rørt hjerte mitt på en heilt spesiell måte.. Du verka som du va en usedvanlig spesiell gutt på mange måta, og æ beundra dæ..

E godt å vite at du har det bra nu :)
Hvil i fred!

Anonymous said...

Kjære Fredrik..
Har sotte i heile natt å læst igjennom heile bloggen din.. å d gjor mæ trist å samtidi sint over at du måtte gå igjennom d her :(
Men d e over nu,du e fri..

Tanka går t Familien din.
Hvil i fred,kjære dæ.<3

Ellinor Alsos

Anonymous said...

Han Onkel Frikken e blitt en engel nu.. Vi savna dæ så vældi.. Gla i dæ vænnen.

Kjæmpeklæm fra ho "storesøster" Ida, Ask å Kjell Richard.

Anonymous said...

Så ufattelig, så ubegripelig og urettferdig. Dette var trist, så ubeskrivelig trist. Ord blir en fattig trøst. Det er mange som gråter i dag.
Anne Berit

Anonymous said...

Fredrik!
Du va den einaste som kunne se det bra i alt! Du smila, tok en spøk og lot som at ingenting va galt! Kommer alltid tel å huske dæ som en utruli flott fyr med masse pågangsmot å en latter som kunne den tristaste pesimist t å trekk på smilabåndan!:)

Du vil alltid vær min venn og æ håpe vi ses igjen kor enn du e! Hold av en plass t mæ, tiger!

Forresten; Manchester United knuse alle!

Glad i dæ, hvil i fred;*

Anonymous said...

Tåran trilla her æ sett og læs de siste innleggan i bloggen F for Fredrik. Æ kjente dæ ikkje, men har fulgt med bloggen sia den starta og har heile tida latt mæ imponere av den fantastiske måten du ordla dæ på og dine skildringe av livet. Det e frøktelig trist å høre at du har gått bort så altfor ung, og tankan mine går t dine nære og kjære. Men også vi som ikke kjente dæ personlig har altså felt våres tåra over at du ikkje e her længer. Du har nådd mange og rørt mange gjennom din blogg.
-Når gråt du sist? Da æ hørte at Fredrik ikke va meir. Kvil i fred.

Autumn Hustler said...

Jeg kjente deg ikke, men har fra tid til annen lest her og fulgt med på kampen din og var helt sikker på at med din fighterinnstiling, skulle du overvinne dette. Desverre tok jeg feil. Håper du har det bedre der du er nå.

Anonymous said...

Kommer aldri tel å glømme dæ.

Kommer aldri tel å glømme de små øyeblikkan æ og ho Regine knakk sammen av humorn din.

Du fant oss alltid så lætt når vi lekte boksen går i hagen tel han Smørvik. så kjefte du på oss før vi gjømte oss alltid på samme plass, så d va så lett å finne oss. Hehe.
Eller i "gamledaga" når vi spælte æshåll, å du alltid sikta på ei jenta så du fikk høre ho hyle ;) du og han tobias.

Sov godt, Fredrik.

-Lise

Anonymous said...

Kjære Fredrik..

Det va me sjokk æ mottok beskjeden om din bortgang. Du va alltid så blid å hyggelig. Du kommer alltid til å være et stort forbilde for oss som sett igjen.

Det at du nu har forlatt oss e så urettferdig og vanskelig å forstå.

Tankan går til dine nærmeste.

Hvil i fred kjære Fredrik, håpe du har det bedre der du e nu.

-Clas

Anonymous said...

Kjære Fredrik.

Selvom æ ikkje kjente dæ så forferdelig godt,
trillte tåran for dæ, når æ fikk høre om din bortgang.
Det inntrykket æ har fått av dæ, fra å lese bloggen din, høre vænnan dine snakke om dæ e fantastisk!
Du va ett ufattelig vakkert menneske, som delte goheta di med kjente og ukjente.
Du hadde ett ufattelig flott Pågangsmot, og den utrulie evnen til å se nåkka positivt i alt.
Verden va heldig som fikk ha dæ her i 18 år, og æ trur du har utretta en stor forskjell før din omgangskrets.
Du har gitt folk håp og pågangsmot. Ikkje alle har den evnen, men det va du så heldig å ha.

Det e veldig tydelig førr mæ at du e høyt elska, og det kommer du alltid til å være.
Dypt savna kommer du også til å være.

Æ trur du va en engel som kom ovenfra, æ håpe og trur at du har det bedre no.


Hvil i fred Fredrik.

Anonymous said...

Du e den tøffaste gutten æ nån gång har møtt, å det e æ sekker på at alle andre såm kjenne dæ e eni me mæ i. Du har alltid vært positiv og gla, å du har ailltid fått gjort det du har bestemt dæ førr.
Æ kjæm tel å savne dæ utruli mykkje, men æ veit at du har det fint dær du e nu.
Æ glede me t å se dæ igjen, då ska æ, du, ho Maya å han Anders se United kamp, som vi har snakka om:)
Æ ska ta godt vare på han Broa førr dæ tel vi sees igjen.
Utruli gla førr at æ fikk være "Storesøstra" di så længe:) Æ e kjempegla i dæ<3

Camilla

Ord til minne.

Gud har plukket blomster, han så sei om å sa: Den vil jeg ha - og den! Jeg vet nok at det smerter for den som er igjen. Men jeg har mine planer, som bare jeg forstår - men kanskje noen aner etter som tiden går. At Gud er glad i blomster, er både visst og sant. Nå har han atter plukket de fineste han fant.

Anonymous said...

PS: hvis noen har fine ord/historier/sitat fra/om Fredrik så kom med dem; kanskje de kan brukes på Fredag/ v minnestund..

Anonymous said...

Fredrik, du har rørt ved så utrolig mange. Det at du nå har dratt fra oss virker så ufattelig meningsløst. Men du forlater aldri våre hjerter, som fortsatt vil banke for deg og dine.

Marie

Anonymous said...

kjente ikkje dæ men førr det har du gjort et sterkt inntrykk på mæ. du gikk i klassen på avg ilag med sønnen min og når han skulle tell bodø å besøke sin søster på sykehuset sendte du og nån andre klassen mange koselige helsinge tell ho. Helsinga fra dæ fant ho fram i går. Det gjorde inntrykk på oss begge. Har også lest det som har vært skrevet om dæ i avisen og har lest bloggen din med både tåra og latter.. Æ e imponert over din evne til å være så ærlig, reflektert og humoristisk..
Du har en fantastisk evne til å skildre livet og tilværelsen din. Det at du har delt tankan rundt behandliga av sykdommen din med så mange står det verkelig respekt av, og æ trur det kan ha vært tell stor hjelp førr andre i samme situasjon.

Hvil i fred, fredrik

sitat fra helsinga di:
PS. "Æ e kulare enn han rikard"

svanhild

Anonymous said...

Vi blei født med to dagers mellomrom, du den 10ende, og æ den 12 August i 1989. Siden den gang har vi funnet på mye fanteri og sprell. Æ kommer vel egentlig aldri te å skjønne korsn det blir framover uten dæ stede i denna verden. Du e den mest oppbegående person som æ har møtt, og nån sine kommer til å møte. Kver gong man skulle finne på nåkka med dæ, så blei man gla når du kom inn døra.


Nån historia som æ huske utrolig godt:

Huska dåkker hadde nettopp fløtta opp te Toften, og vi brukte jo ofte å være på fotballøkka og spælle fotball, men en dag blei vi uenig. Æ tok ballen å kasta etter dæ, men bomma...og så ballen trille bort. Svaret ditt var å kle av dæ fotballskoen og kaste tilbake:P

Kommer aldri te å glømme klasseturn i 10ende klasse på bussen ned til Tyskland. Æ hadde itje sove nåkka den natta, og klarte ikke hold øyan oppe. Tenkte æ skulle sove på bussen ytterst der æ satt i det eine sæte. Men selvfølgelig satt du på sia av mæ. Og itje nok med det så hadde vi vært i Sverige og kjøpt Marmelad! Ytterst i sæte der æ satt å prøvde og sove i en stol uten nåkka å legge hode te, så bestemte æ mæ før å ha albuen på handlene. Slik at æ kunne legge hode i handa og sove. Men, du satt jo på andre sia å så kor trøtt æ va, så detta måtte du gjøre nåkka med. Dermed endte det opp med at på heile turn ned te Tyskland satt du og dulta borti handa mi slik at hode bare datt ned i fange slik at æ våkna. Hver gang æ så opp etter æ hadde "våkna" og snudde hode bort på dæ glisa du bære og sa "Vil ni ha litt Marmelad?!"

Det rommet som du har etterlatt dæ, kan bare fylles med minna og de minnan e det nok og ta av! Det kommer te å bli vanskelig og ikke kunne ringe dæ den 10 August i de åran som kommer og gratulere dæ med dagen!

Kommer til å savne dæ og håpe du har det bra der du e! Du har nok allerede funne nån å plage og skøye med:) Kanskje til og med spurt om dem vil ha litt marmelad:P

Evig glad i dæ gutt, vi møtes snart ! Men før det si æ bare "Glory, Glory MAN UNITED!"

Anonymous said...

Kjære Fredrik

Tusen takk for at du har betydd så mye for guttene mine.
Det var i kjelleren hos dere de startet sin karriere som hybelboere.
Trygt og godt og med en fantastisk kompis som fulgte med hybelen.

Pepe "fant" deg på fotballtrening for mange år siden og han satte stor pris på ditt vennskap. Siden har dere delt mye og mange interesser.

Marius ble du vel ikke kjent med før han flyttet inn hos dere.
Og du har satt spor hos han også. Etter ett år med deg var han plutselig blitt fotball-interessert. Det trodde jeg ikke var mulig.

En annen ting jeg husker veldig godt er at da du var heime på permisjon fra sykehuset hadde Marius helt frivillig og på eget initiativ, vasket hele leiligheta for at du skulle kunne komme ned og spille med dem. Tror ikke det kunne ha skjedd for noen andre enn deg.

Takk for alt du har lært alle om mot, styrke og positive tanker.
Og tusen takk for alt du har vært for guttene mine.

Jeg håper du har det bedre der du er nå.

Mine tanker går til mor di, far din, Anders og Maya.

Vennlig hilsen Anne Kari, mamman til Marius og Pepe

Anonymous said...

Mange fine ord i bloggen og mange fine ord i kommentarene. Du var en figther som la spor etter seg. Du kommer ikke til å bli glemt, ikke av de nærmeste eller de som bare hadde hørt navnet ditt. Mange tårer er falt for deg, og mange kommer det til å bli. Hvil i fred, Fredrik.

- Katrine

Anonymous said...

Fredrik i natt tente jeg et lys for deg; http://www.gratefulness.org/candles/enter.cfm?l=sve

Hvis flere vil gjøre det så brukte jeg F + S som gruppe.

Varm klem til alle dine nærmeste. Jeg vet hvordan dere har det, i 2001 fulgte vi vår kjære bror (34) samme veg grunnet hjernesvulst. Nå har Håvard, Fredrik og mange andre kvistet og klargjort stien til vi skal vandre den vi også.
- Monica

Anonymous said...

Kjære Fredrik.

Når nåkka sånt skjer blir ord fattige, men æ ska nu prøve så godt å kan.
Når vi bynte i førsteklassen på AVGS så la æ fort merke til dæ. Det va nåkka spesielt med dæ. Det va så lett å bli kjent med dæ, og æ trur ikkje det e nån i verden som har nåkka imot dæ.

Æ huske at vi satt og skreiv ned forskjellige måta å sei "Hei Rikard/Hei Fredrik" på.
Det e sånne små ting man huske så godt, og det e godt å kunne ha sånne små minna om dæ nu som du e borte.

Du va et heilt spesielt menneske, Fredrik. Du ba ikkje om oppmerksomhet, men likevel va du en sånn person som alle la merke til.

Du har fått oss til å forstå korr sårbart livet egentlig e, og at selv om vi møte motgang, så e det allti nån som har det verre enn oss. Men det e førr jævli at det må et sånt eksempel til førr at vi ska skjønne det.

Æ e sekker på at du har det bedre der du e nu, og vi ses nok igjen en dag.

F for Fredrik!

- Rikard

Anonymous said...

Det er helt utrolig hvordan en person man aldri har møtt kan sette igjen fotspor i hjertet.
Jeg har lest bloggen nesten none-stop fredag, lørdag og i dag. Om og om igjen..!
Du var helt utrooolig sterk!=)
Håper du har det bra der du er nå :)
Sove godt!

Anonymous said...

=(
Kvil i fred, Fredrik!

Anonymous said...

Kjære Fredrik.
Æ kjente dæ ikje, men har fulgt bloggen din helt sia den starta, og æ e ufattelig imponert over måten du har takla all motgangen på. Maken te styrke og pågangsmot ska man lete længe ætter. Te tross for at du va i en enormt vanskelig situasjon, va du positiv og kjæmpa te det siste!

Tankan mine går te de etterlatte...
Æ tør ikje tænke på kor ont dæm må ha det nu.

Hvil i fred Fredrik, æ e sikker på at du har det bra dær du e nu.

Anonymous said...

Kjære Fredrik.

Du kommer aldri te å bli glømt. Du e en sånn person som alle ser opp te å respektere. Æ veit i hvert fall at æ har den største respekt, som tænkes kan, før dæ. Du e en stor person, du har ei sterk personlighet, du har jedd gode inntrøkk på aille som har kommen din vei. Under denna tonge å vanskelige kampen din, trur æ nok det e mange som har stoppa opp å tænkt: Før en heilt utrulig stærk gutt! Før en fantastisk person som e så åpen å positiv, æ har aldri sett maken. Han e unik.

Æ kjenne ingen ainner som kunne klart dettan på samme måte som du Fredrik, du E unik. Det finnes ingen som dæ.

Æ e ikkje en uta de som kjente dæ best, men alt det du har vært igjennom har påverka mæ. Vi har møttes litt nu å litt då, og du e en fantastisk person som har gjort stort inntrykk på mæ.

Du har kjæmpa hardt å tappert, og ikkje førgjæves. Du e blitt et forbilde før all ungdom, du har åpna øyan te folk, du har fått dem te å skjønne! Du har fått dem te å skjønne at livet e det skjøraste man har, og man skal ikkje ta det for gitt. Du har gitt håp, glede, latter og tårer til dine nærmeste, og alle andre som var rundt dæ.

Du har forandret mange sitt syn på verden og livet, og det e en heilt utrulig teng å gjøre før en gutt som e 18 år. Det finnes ingen som dæ, du e spesiel. Alle kommer te å huske dæ som den livsglade, positive, unike og supre gutten som forandra livet dæmmes.

Å uansett kor du e nu, så e æ sekker på at du gjør like stort inntrykk på de som e rundt dæ nu, som du har gitt oss. Farvel Fredrik, og hvil i fred.

Pass på ho kjære Maya. Ho e en heilt fantastisk person, som æ veit har hadd utrulig mykkje å sei før dæ<3

Hilde

Anonymous said...

Hvil i fred Fredrik<3

Anonymous said...

hvil i fred fredrik
håper du har det bra der du er
tenker på deg <3

Anonymous said...

FOOTPRINTS

One night I had a dream.
I dreamed I was walking along the beach with God and across the sky flashed scenses from my life. For each scene I noticed two sets of footprints in the sand, one belonged to me and the other to God.
When the last scene of my life flashed before us I looked back at the footprints in the sand.
I noticed that it happened at the very lowest and saddest times of my life. This really bothered me and I questioned God about it.
"God, You said that once I decided to follow You, You would walk with me all the way but I noticed that during the most troublesome time in my life there is only one set of footprints. I don`t understand why in times when I needed You most, You would leave me."
God replied, "My precious, precious child, I love you and I would never, never leave you during your times of trials and suffering.
When you see only one set of footprints it was then that I carried you."

Hvil i fred kjære Fredrik.

Vi kommer alltid til å ha deg i våre hjerter.
Klem fra Karoline, Håvard og Anniken.

Anonymous said...

Kjære Fredrik.
D e så rart å tenke på at du e borte. Syns ikkje d e længe sia vi bynnte i første klassn på barneskoln, å du å ho marie va småkjæresta.
Æ sett ijænn me så mange minna opp ijønna aille åran.
Huska vældi godt korsn du å han Håvard brukte å smiske me han Arne B førr å få brae karaktera i tysk.

Æ huska så mange fine mellinge å samtala me dæ. Å kor æ aillti gleda mæ over at d va akkurat du som va på jobb på svens når æ va innom. D va aillti så koseli å snakke om sjit å ingenting.

Då vi bynnte ilag på vgs blei vi ætterkvært settaness ilag. Du syns d va så arti å dytte borti mæ når æ hadde sovna av, sånn at æ skvatt opp. Kvær gång du jor d, så satt du dær å flira. D jikk ikkje ann å bli sur på dæ når æ så d smile dett.

Æ savna dæ Fredrik å håpe at æ får møte dæ ijænn.
Kjæmpe gla i dæ vænnen<3
Hvil i fred<3

-Benedikte

Anonymous said...

Sov godt Fredrik.
Du er helt spesiell.
En engel.

Anonymous said...

Hei Fredrik.

Vi kjente ikje kværandre så længe, men du gjor inntrøkk på mæ fra første stund. Æ rakk nu å oppleve litt sammens me dæ. Æ kom tell å tænke på den seine lørdagskveln æ du å ho Maya kom heim fra fæst å spiste en heil pose ræke og den gangen du skulle lære mæ å slåss som han Napoleon Dynamite (skjønn ennu ikje korsen du klarte d så godt). Dettan e bære 2 av fleire goe minna æ har av dæ Fredrik. Du hang nu her i huse mykje di siste månan, å æ må nu bære innrøm at æ av og t va litt sjalu på ho søster som fikk tellbring så mykje ti me dæ. Men ska nu ikje klage, æ fikk nu slængt mine komentara din vei og du dine min vei, omtrent kvær dag. Det e vell d æ vill huske dæ mæst førr, den fantastiske humorn din som æ av å t måtte stoppe opp å tænke litt førr å førrstå. Du kunne få mæ tell å flire bære du så på mæ me det rætte blikke.
Minn mæ på når vi tilslutt møtes at æ e skylli dæ 50kr førr den gangen du kom opp på et nasj tell mæ me Bigone klokka 3 på natta. Skjønn ennu ikje koffør du gjor d, men d va vell bære sånn du va... snill og omtenksom.
Du va en kjernekar, du tok godt vare på ho Søster å æ kunne vell ikje kræve meir av dæ.

Fredrik, æ veit du Rocke den plassen du befinn dæ på nu, men sku ønske du kunne fortsætte å rocke her.

Peace and Love - Nikolai.

Anonymous said...

Kjære Fredrik
Du har hatt et pågangsmot og holdt humøret oppe gjennom heile denna tunge tida. Det e nok ingen andre som hadde takla sykdommen din på en bedre måte enn du gjorde. Vi kommer alle tell å savne det gode smilet ditt og glimtet i øyan dine. Du va en skøyer- tell siste slutt, og du tok alt med et smil. Vi håpe du vil få det bra dit du kommer, men du vil alltid være huska og savna. Vi har alle masse å lære av dæ.
Varme tanka sendes tell familien og ho Maya.

-Maya-

Anonymous said...

http://www.tv2.no/magasiner/waschera/article1634833.ece

inneholder fin video av Fredrik <3

Anonymous said...

rettelse:

http://www.tv2.no/magasiner/waschera/article1634833.ece

Anonymous said...

.ece - skal være på slutten

Anonymous said...

Hvil i fred, Fredrik

Anonymous said...

Fredrik

Æ bi varm inni mæ når æ tenke på alle minnan æ har om dæ.
Du lyste opp skoledagan me dett uendelige gode humør, å d va ikkje sjelden du fikk åss t å flire.
Ofte fant du på teng som kunne være ganske irriteranes, men ingen klarte å bli orntli sint på dæ, førr du så allti så uskyldi ut. (Ikkje engång læreran klarte være streng mot dæ når du skudde på sjarmen, å d vesste du å utnøtte ;) )

Aldri kjæm æ t å glømme helga du, han Magnus å æ va i Bodø på elevting. Vi hadde d heilt fantastisk arti! "Hoill brillan!" Å æ kjæm aldri t å glømme din fasinasjon a han Eia å Kattekvinnen (førr å ikkje glømme "Nattkjole me urin");)

Æ føle mæ heldi som har kjent dæ, å kommer førr allti t å huske dæ.
Å aldri ska æ glømme alle di kloke oran du har sagt.

Klæm, Nora Helen

Unknown said...

Beste Fredrik.

Aldri om æ blir å glømme dæ og det herlige smile ditt. Eller di gangan vi satt å drømte oss bort i rettslæretiman med å se på store festivala i utlandet og tygge extra lakristyggis.
Æ klaga alltid over at du kjørte te skolen sjøl om du bare bodde noen hundre meter uinna. og kvær einaste gang svarte du med å se på mæ med de sjarmeranese bambi øyan dine og sei "men æ har en veldig tung sekk i dag". Du hadde alltid en tung sekk du fredrik, men kor vidt du faktisk brukte alle bøkern på skolen kvær dag e æ nu heller usekker på.

Best av alt vil æ huske når vi oppdaga iPod touch. Før ei tid det va! æ e sekker på at vi så på de omvisningsvideoan en million ganga. Og når du hadde bestilt dæ den.. det sei jo sitt når du kjørte ensærend te ainnes før å hente den.

Æ vil alltid huske dæ og di gode minnan vi har. Det evige mase om å få låne penne fordi du alltid hadde møsta dine, sjøl om du hadde vært å kjøpt dæ et par nye dagen før. Den herlige humoren din som tell og med fikk mæ i godt humør på di verste mandagan. Den gode lukta av klean dine som alltid va der når æ seig om på skuldra di i timan.

Så du klarte å fikse tre mål te Manchester i helga. Om du hadde orka, hadde æ sotte stor pris på om du kunne ha hjelp Liverpool en smule også.

For alltid gla i dæ <3

-Maja

Anonymous said...

hvil i fred Fredrik.
selv om jeg ikke kjente deg så godt, er det trist at du har godt bort, og din styre og ville har motivert mange, og du er en fantastisk person. det er bare en ting og si verden er urettferdig.

Du er en utrolig person, og jeg kommer aldri til og glemme smilene du ga til oss alle:)

Håper du har det mye bedre nå!
vi alle som kjenner deg savner deg.
savner det store smile du ga oss alle

Anonymous said...

Hvil i fred Fredrik.
Du va et utrulig menneske som va et forbilde for mange, inkludert meg. Me humorn, viljestyrken og styrken din greid du motgang som få andre hadd greid.

Selv om eg bere fikk møtt deg en gang, endra du tankegangen min gjennom væremåten din og gjennom bloggen din, man må lev kvær dag tel det fulle, og nyt kvært lille øyeblikk og se humorn i alt.

Du av alle fortjent virkelig å bli frisk, det e ikke rettferdig at en så ung og livssterk gutt som deg gikk bort. Men eg håp du har det bedre no, og eg trur nok du pass på vennan og familien din fremdeles.

Ingen som har møtt deg kommer til å gløm deg, og du vil bi savna, det e du allerede.

Anonymous said...

Hvil i fred, Fredrik.

Håpe du har det godt der du e nu.
En fantastisk flott gutt du va, som alle kjem tel å savne. Du har gjort inntrøkk på veldi mange. Har læst gjønnom bloggen din nu, og du gjør verkeli inntrøkk.Ikkje alle ville takla det så godt som du, du va verkeli en ordentli fighter. Vi har alle nåkka å lære av dæ, Fantastiske Fredrik. Sove godt.

Anonymous said...

Nå kan du endelig få hvile, kjære Fredrik. At et menneske kan ha så mye pågangsmot og vilje, er sterkt og oppleve. Du har utrettet mye, Fredrik. Jeg tror vi alle ser opp til deg, og skulle ønske at solen alltid kunne skinne! Sterke gutten!
Sov godt nå, så sees vi igjen.

- Hege Kamilla

Anonymous said...

Kjære Fredrik.
Æ kjente dæ ikje, hadde bære møtt på dæ på Mix eller andre plassa.
Men har fulgt med på bloggen din kvær dag sia du starta å skrive.

Å mens æ læs, så føle æ at æ blir bedre å bedre kjent me dæ på en måte. Du lar oss andre få vite korsn du har det. Skulle bære ønske æ hadde blidd kjent me dæ før alt detta skjedde.

Det som har skjedd e helt uverkelig, å ikje tell å tru. Du som virka som den fantastiske gutten. Å som mange andre har sakt, så kommer du til å være et forbilde førr mange, et forbilde førr mæ åsså.

Tåran trille nårr æ læs i bloggen din, alt e så godt skrevve.
Håpe du har det bra der du e nu.

Hvil i fred, Fredrik.

Anonymous said...

Det værste sjokket har lagt sæ, men klumpen i magen vil ikkje slæppe taket.Detta e bære ufattelig, og slætt ikkje no meining i.
Har vært fantastisk å kjenne dæ, Fredrik, og ikkje minst å jobbe i lamme dæ. Det e ei æra og ha fådd lov å følge dæ i sykdomsperioden, både privat og på bloggen. Vi har heldivis mange gode minna vi kan ta fram, før spøke og ha der arti, ja det kunne vi. Glømme aldri når du bei ansatt på Mix, snakk om å bruke albuan. Du snakka så frampå om å ta over plassen te Anders når han sku bort på skole. Og om den Mix-skjorta som lå og venta på dæ, før æ trengte ikkje kjøpe dæ nye klea sia du hadde Anders sine. Ka va vel meir naturlig førr mæ enn å starte opplæringa, og du ga mæ aldri grunn te å angre på det valget. Sjøl når du sku bort på skole ville du jobbe, og det gjor mæ både stolt og gla. Vi spøkte ofte med at du va en evig Mixer..:o)Første gången æ va på bloggen din og kommenterte, sendte du mæ ei melding.Tusen takk, æ har den meldinga ennu. Tusen takk før god innsats. Vi glømme dæ aldri, kompis,håpe vi sees igjen.
E så gla du hadde dine rundt dæ heile tia, og at du og Anders fikk fullført turen.Og tusen takk til mamma før mange meldinger.Bilde vil bli godt lagra. Tenke mye på mamma, pappa, Anders og di Maya.
Hvil i fred, Mixer.
Bente

Anonymous said...

Jeg leste artikkelen om deg i Vesterålingen og ble grepet av din måte å se livet på. I dag så jeg dødsannonsen din og det var som om noen slo beina under meg. Det var jo ikke sånn det skulle gå. Med deg. Med mammaen min som døde av kreft i januar. Men det var sånn det gikk.

Noen blir rammet av kreft, og andre av kraft. DU hadde kraft. Du skal vite at bloggen din og artikkelen om deg hjelper folk hver eneste dag til å innse at man må leve, ikke bare fungere.

Du er en stjerne. Du kommer til å skinne lenge etter lyset ditt sluknet.

Hvil i fred, fredrik.
Caroline

Anonymous said...

du e dypt savna Fredrik!
du e en kjemeperson, som alle har nevnt så har du et lurt smil vi alle likte. Einaste e at du e ManU fan :/ hehe :P

hvil i fred Fredrik

Chris

Anonymous said...

Kjære Fredrik.

Du va, e og kommer alltid til å være Andøyas helt. Pågangsmotet og styrken din beundre alle.

I går så æ gjønnom nån bilda, og plutseli dukka ansikte ditt opp. Bildan av dæ fikk mæ til å smile.

Hvil i fred, kjære Fredrik, minnan e her alltid <3

Anonymous said...

I morgen vil waschera dedikere dagens program til Fredrik, anbefales å få med seg!
Vises på TV2 klokken: 16.10 ;)

Anonymous said...

En dag skal vi alle møtes i den gyldne sky.
En dag skal vi alle møtes, starte opp på ny,
men dagen er forutbestemt,
den vet vi ikke når,
Vi bare må vente,
på tiden vi får.
Måtte solen alltid skinne,
på din vei, og ditt minne,
Det er så trist å miste,
Vi er ikke de siste,
En og en blir de hentet hjem,
liten og stor,
fra vår jord.
Men stjernene på himmelvelvet,
Skinner og blinker ned på jorden,
hver stjerne har sitt navn påskrevet.

Anonymous said...

Hvil ifred Fredrik :)
-Camilla Isabell <3

Anonymous said...

For et FANTASTISK minneprogram for Fredrik som var på TV2 idag ! VÆR STOLT !

Anonymous said...

kjære Fredrik vil i fred!

syden vennen din fra yngre dager
mariann

Anonymous said...

Bloggen din viser at du ikke har levd forgjeves. Tror du har rørt ved mange hjerter. Du rørte mitt i dag. Takk.

Mine tanker går til familien, kjæresten og vennene til Fredrik.

Minn alt dere har mistet - men sett pris på alt dere har fått.

Anonymous said...

Kjente ikke Fredrik, men ble kjent med bloggen hans gjennom TV2. Har nå lest meg gjennom alle bloggpostene hans, og det er en meget rørende og sterk historie som gikk dypt inn på meg. Ikke minst var han også utrolig flink til å skrive.

Kondolerer så mye til familie og venner.

Anonymous said...

Jeg kjenner deg ikke, men har fulgt med bloggen hele tiden. Og jeg må innrømme at jeg felte noen tårer da jeg fikk vite din bortgang. Hvil i fred, måtte englene passe på deg.

Anonymous said...

Æ kjent dæ ikje Fredrik, men har hørt en masse om dæ i det siste å sykdommen din, å lurt på ka så egentli foregikk.

Så her blei æ nu ligganes i to tima å læs i bloggen din, å dt va fyllt md tåra, å masse tanka om at dt verka så du va en utruli go kar, som alle likte..
Vil bære sei at du lys nok opp himmeln ganske masse, å det e vel ikje lenge tell vi ser ei ny stjerna på himmeln :)

Å etter å ha læst dettan, så har æ funne ut at man kan ikje sett å surk over småting. Verka så du ikje va med leppa i asfaltn en einaste gang etter det æ har læst værtfall, å det e ganske beundringsverdig.
Så humør, det verka det affal så du hadde :)
Trur nok di fleste bære kan se langt etter å ha vært så sterk så du har vært gjennom sykdomsperioden din.
Å at du bære va like gammel som mæ, det e enda meire utenkeli..

Så nu ska æ verkeli sett tingan æ vil gjør t livs, å lev livet mitt, akkurat sånn så du ganske sekkert villa gjort, uansett ka så skjedde.
Kan vel sei at det gjør æ som ei æra t dæ, enda æ faktisk ikje vessta kem du va engang..

Hvil i fred, å kondolera så verkeli t familie, vænna og kjæreste..

Anonymous said...

Æ beklager så mye at æ aldri blei kjent me dæ. Har allti fulgt me på bloggen din og allti beundra dæ førr den person du va. E heilt uvant og rart uten dæ på skolen, d einaste som e igjen e et bilde av dæ... Sku så inderlig ønsk at d ikje va sånn her d måtte ende, æ trudde du kom t å klar d, du va en fighter! Du vil alltig bli huska.

Hvil i fred kjære Fredrik :(

Anonymous said...

æ kjente ikke dæ Fredrik, men sku æ verkeli ønsk at æ jor.
ha sedd filmen a dæ på waschera si sia minst 15 gonga nu. å læst jennom heile bloggn din fra starten da du fikk kreft.
æ må sei d ha trilla mange tåra nu heilt sia æ bynt å læs å sætt mæ inn i alt.
å di innstilling t alt, å syn på live, venna, og familie.
D ha verkeli jort nokka me mæ.
å d e heilt førjævli at sånne ting som detta må sje før at man ska få opp øyan..

æ va født i 92 og hadd en bror som døde i 90, a kreft på hjernestammen.
han blei bære 7 år og æ fikk ikke anledninga t å bli kjent me hn..
då å vis ho mamma å hn pappa de her får æ vældi ondt i mæ. før de vejt korsn familien har det nu.
kondoler så mykkje t de, før å ha møsta nokka så VÆRDIFULT som hn Fredrik. D såre kommer nokk aldri til å gro.
menfør mæ å læs alt dettan du ha skreve jør at æ faktisk får t å sætt mæ litt inn i korsn han bror hadde det og du hadde d... og kor du får all dn positivitetn din og styrken i fra... d lura æ verkeli på. du hadd jo et humør som va eneståaness! Du e faktisk bidd et forbilde før mæ nu:)

Dettan e det mest intrsange æ nån gong har læst i mitt liv. å håpa egentli at kansje familien din kunna ordna alt det du ha skreve + demmes følelsa i forrholl t denna situasjon å jedd ut ei bok.. d hadde blidt fantastisk! Å d ha nokk fått mange ongdomma t å tenk.
E ganske sekker på at alle som læs jennom bloggen din førandra kansje litt syn på live osv etter de e færdi.

D jor i værtfall æ...

hvil i fred Fredrik...
Sku så vældi ønsk æ vart kjent med dæ.
før du verka som en heilt fantastisk person!

håpa æ møt dæ seinar en gång... æ bi å ta initative t d :)

Mvh Maria Louise Ellingsen :)
-Brottøya..

Anonymous said...

Dette var en skjebne du ikke fortjente. Det står ufattelig stor respekt av alt du har gjort.

Hvil i fred Fredrik.

United we stand!

Anonymous said...

Kjære Fredrik. For ca 1 år sia blei æ kjent me dæ. Og æ hadde ikkje kjent dæ lenge da æ fikk min første klem. D va mye klemming me dæ.

Heile d åre æ har kjent dæ, har du hatt kreft. Men d e overhode ikkje d æ har lagt mest merke tel ve dæ. For d første merka æ fort at du va umuli å ikkje bli gla i! Snillare, skjønnare, tøffare, finare og mer omtenksom gutt ska man leit veldi lenge etter. Visstnok plaga du mæ litt for dialekta mi og sånt, men d bli bære småstein i forhold t alle de positive minnan æ har om dæ. Blandt anna påska i fjor da vi va værfast på Toften. En mårra kom æ opp fra leiligheta førr å få mæ ordentli frokost, sia Pepe og Marius bære hadde nugatti og kneipbrød. Da sørga du for en fin start på dagen me å lag mæ brøskiva me leverpostei og smilefjæsforma agurk.

Måten du takla sykdommen på jor inntrøkk på mæ også, som så mange andre. I bloggen din fortalte du åpent om hverdagen din med kreft. Humorn va også me, stadi vekk. Du va så positiv og livsglad! D her sku du klar! Men på de siste innleggan merka man at den positive innstillinga di begynte å dabbe av..

I mårra ska æ i begravelsen din. D e heilt uvirkeli, og æ trur ikkje æ bli å skjønn d heilt før æ sett der. D e så meiningslaust og urettferdi at du ikkje ska vær her ilamme oss mer.

Men du har i hvert fall oppnådd veldi mye, Fredrik. Du har rørt ve mange fler hjerta enn du kanskje vesste om sjøl. Du har fått folk tel å tenk på ka som verkeli betyr nåkka her i live. Du har gitt tankevekkera som har fått opp øyan tel hundrevis av menneska. Og du fikk reist tel Manchester heile 2 ganga!

På mobilen min har æ ei melding fra "Fredrikpusi" kor d står: "Kjempe gla i dæ søte jenta mi;*". Du vesste verkeli å fortell d t dem du va gla i. Æ e kjempegla i dæ også, Fredrikvennen, for alltid! Æ e ufatteli takknemli for at æ blei kjent me dæ, og fikk vær din venn. Håpa du har d bedre der du e nu, Fredrik. Æ gleda mæ tel vi sees igjen. Da kan du lær mæ å lik sjokomelk og å ikkje kutt e-an i slutten verban.

Savna dæ så sinnsykt, vennen <3
- Marte

Anonymous said...

Har aldri møtt en person med mer lidenskap for livet enn Fredrik. Han kjempet fra dag 1, til siste åndedrag. Og selv om alle som sto han nært helst føler for å knekke sammen, hvet jeg at Fredrik aldri ønsket det. Hans frykt var å såre andre. Så derfor, tross alt, håper jeg folk tenker over Fredriks ønske i disse triste dager.

Idag er begravelsen hannes, men jeg maktet ikke gå. I fare for å bryte sammen. Fredrik er en fighter, og har vært og er fortsatt en stor innspirasjon for mange.

Mine tanker går til Fredriks nærmeste, familie, venner og ikke mist kjæreste.

Hvil i Fred Fredrik <3
Du vil aldri bli glemt.

Anonymous said...

Kjære Fredrik!
En stor personlighet som spredde så mye varme, klokskap og vennlighet til alle rundt seg. Du har satt dype spor og det er med beundring blandet med sorg vi minnes deg!
Sov godt kjære Fredrik. Våre tanker går til din familie!

"Livet er kort, og dødens kappe henger evig omkring oss.
Nå er du gått over broen som fører mellom dag og natt.
Slik vil vi tenke på deg,: at du sover, bare litt fastere og bare lenger,
drømmeløst godt den dype stjernenatt"

Kirsti, Aleksaner og Joakim

Anonymous said...

Fredrik..verden har mista en utroli fantastisk person. En person me mot,styrke,omtanke og kjærlighet.
Du betyr så mye for så mange menneska, og savne for dæ e stort blant alle.
Men tanken på at du har d bedre der du e nu varme.
Takk Fredrik for alle gode minna og tida vi tilbragte i lag som onga:)

Hvil i fred kjære vænn<3
Du e dypt savna og høyt elska<3

-Kristine

Ingri uten d. said...

Det her var virkelig trist å høre.
Fredrik var en fighter, og jeg har aldri
vært "borti" noen med mer livsglede og ståpå vilje
enn den gutten.

Håper han har det bedre der han er nå...

Hvil i fred, Fredrik. Du blir aldri glemt.

Anonymous said...

Fredrik du kommer aldri tel å bli glømt, du va fantastisk <3

Anonymous said...

Såv gått kjære Fredrik <3
Du blir aldri glæmt.

Anonymous said...

Æ savne dæ, og tenke på dæ kvær dag Fredrik <3 Du har verkelig brent dæ fast i hjertet mitt. Du e min store inspirasjon, mitt store forbilde og helt. Æ savne dæ..
Du har det nok bedre der du e nu :*
Altid i mitt hjerte<3

Anonymous said...

Du er i mine tanker hele tiden, kjære Fredrik<3
Savner å ha deg hos meg, skulle bare ønske jeg kunne få et siste kyss..

Alltid din Maya

Anonymous said...

Mange fine ord å lese, av en viljesterk gutt. Aldri har en fremmed, rørt så sterkt ved min vilje til å bekjempe kreften gjennom tre år. Jeg beundrer din innsats, å kommer til å gjøre alt jeg kan for å følge ditt positive eksempel. Kommer til å tenke på det du skrev, den dagen jeg blir frisk<3

Anonymous said...

Æg har læst bloggen din mange ganga, og æg blir like imponert over ærligheita og humorn din kvær gang.
Du har troffe nåkka i mæg, og æg har innsedd kor fint æg har det, å kor heldig æg e som har en flott familie, fantastiske vænna og generelt alt anna æg træng.
Takk før at du fikk øyan mine opp Fredrik, håpa æg får møt dæg en gang.
Tankan mine går tell alle de du va glad i. Hvil i fred.

Espen said...

Det her er den sterkeste og mest fantastiske bloggen jeg noensinne har lest.
Fredrik, Hvil i fred, du virker som en fantastisk gutt som jeg en dag håper på å kunne møte et helt annet sted.

Anonymous said...

Jeg leser bloggen om å om igjen, det er så mange gode og sterke ord her som er verdt å ta til seg. Jeg kjente deg ikke så godt, men du var en sterk gutt. Håper på å få møte deg en dag.

"There's a light that never goes out"

Anonymous said...

Æ tænke ennu på dæ, kjære Fredrik vennen. Du va så snill med mæ, lærte mæ ting ingen andre kunne, æ blei så inspirert av dæ.

Savne å se det fine smilet ditt komme inn døra på mix. Hver gang æ høre døra på jobb klaske igjen, hoppe æ ned av frysern, kanskje med et lite håp om at det faktisk e du som kommer inn døra...

En anna ting æ savne med dæ e de gode klæmman dine. Når du kom inn på mix etter ei lang stund på sykehus i Tromsø hadde ingen andre valg enn å bare gå bort å få en klæm. En skikkelig klæm fra selveste Fredrik, min helt.

Gla i dæ, kompis :*

- Inga Martine.

Anonymous said...

Æ savna dæ, Fredrik.

Isabel said...

Huff. dette er så trist, Fredriik...:( Ord blir fattige...hvil i fred:)

Anonymous said...

Gratulerer med dagen, Fredrik.
Jeg savner deg.
Håper du har det bra nå.

Kamilla

Anonymous said...

Har brukt en hel kveld som egentlig skulle ha blitt brukt til å lese på eksamen til å lese denne bloggen ( etter å ha lest om det i Pingvinen). Jeg har ledd og jeg har grått. Tårene triller,-det er bare en så utrolig sterkt skrevet..og det er om en person som jeg ikke kjenner,-og aldri har vist om før idag.. Takk for å ha delt dine tanker på en helt fantastisk måte.

Anonymous said...

Så Innslaget på God Morgen Norge i dag, og du virket som en flott gutt, som har lært bort mye fint.
Jeg kan ikke se noe rettferdighet, når unge, flotte mennesker går bort.

Jeg har selv opplevd å miste en veldig nær, og til våre mange spørsmål til presten, svarte han bare;
"Gud plukker rosene først og lar ugresset stå..." Jeg tipper det er en utrolig rosehage et sted nå...
Mine tanker går til dine nærmeste, nå i den første julen uten deg.

Anonymous said...

Ætter at æ så god morgen norge i går har æ læst bloggen. d har vorr m blanda følelsa. mange tåra, litt latter innimella, men mæst av alt beundring. -TÆNK AT D GÅR ANT Å VÆR SÅ MODIG! tænk at en så ung gutt, med en større livsgnist ein fy, e borte. æ vest at du va d, mens æ læst bloggen, men livsgnisten din, trua, å håpe dett, klart alikavæll næstn å lur mæ. d e nok mange som skul ha ønska at du fikk vær her, osså æ, som bære kjein dæ gjønna bloggen. men du har d bra dær du e nu, d e æ heilt sekker på. å alle de som har fått lov å bli kjeint m dæ, e heldi. de kjæm nok bestandi t å savn dæ, mnen du e værd kvær en tåre. mine tanka går t dåkker!
EV

Anonymous said...

Det er helt fantastisk å lese bloggen, fra nederst til øverst, om hvordan Fredrik har taklet dette. Det Lyser av hele bloggen at han var en modig, sterk, morsom og real kar. Jeg har måttet både le og gråte mens jeg leste, men vondest var det å høre at Fredrik ikke vant over kreften og svulsten, så mye motstand han gav det!

Hvil i fred Fredrik,
mine tanker går til de pårørende som nå er midt i en høytid uten Fredrik. Ingen skal behøve å gravlegge sitt barn.

Kjære Fredriks pårørende; Vær sterke, støtt hverandre gjennom sorgen.

B.

Anonymous said...

Ditta e da finaste eg noken gang har lest. Har grene utruleg masse når eg har lest bloggen, og skjønnar no det folk seie om at dei beste alltid dør først. Denne boka må eg absolutt har. Utruleg bra blogg, og utruleg fin avslutting.

Anonymous said...

- Hvil i fred, Fredrik. Og du ManU ligg på 3. plass på tabellen, men det vet du nok :o) -

Anonymous said...

F for Fredrik, F for Fantastisk

Bergengster said...

Kjente ikke fredrik no stort, men e kjipt som faen, kondolere te familie og venna.
Btw Noen som vet om hn spilte "Free bird - Lynyrd Skynyrd- i Begravelsen?
vill gjerne vite

- Joachim S-

Anonymous said...

Har lest hele bloggen, og sitter med tårer i øynene. Helt forferdelig at du måtte gå igjennom noe slikt, du virket som en ordentlig kar, som så positivt i alt.

Du kjempet som en ekte helt, og jeg håper virkelig du har det bedre nå.
Hvil i fred.

Anonymous said...

Vi spilte Free Bird i begravelsen hans ja, slik han ønsket :)

Anonymous said...

Hvil i fred <3

Anonymous said...

Det e så ufatelig trist å lese at "min" dag (bursdag), kun vær en så trist dag!:/

e ha kun lest bloggen din, å kjenn deg kun ut av det. men likavell, ikke bare høres du ut som en fantastisk person, som ikke ord en gang kan beskrive! du ha nu inspiret meg te å verdsette live som e nesten ikke fikk som litta (grunn hjerteproblem), å som e ha prøvd å kast bort flere ganga (grunn tunge stunda).

dine ord ha nåkk ikke bare inspirert meg te et ana syn på live. å det vil e takk deg så ufatelig, syn sykt mye før! :)

Fra nu av ska e prøv alt e ha å se det posetive, i det såkalte negative. å det takket være deg ;)

Nu i 2009 klokka 00:00 28.02 te 01.03, kjem e at ten e et lys før tape av det e vil kalle en engel, og en gave te oss alle!

Hvil i fred tøffe du :)

Carolina said...

Hvil i fred, Fredrik.

Anonymous said...

Fredrik æ savne dæ ! Du ane ikke kor æ skreik! Den dagen kåmmer æ aildri tell å glømme.
Æ så opp tell dæ , før du va så positiv å gla heile tia! Æ vil skrike når æ tænke på at du e borte.Æ vil ailti se opp tell dæ. Kjente dæ ikke så gått men du va den snillaste æ veste om. Kansje denna kommentarn kom litt seint , men bere seint en aildri.
Kåmmer aildri tell å glømme dæ!
Hvil ifre .