2007/01/29

G'day

Da var jeg på plass i Tromsø igjen. Flyturen kan kort sagt oppsummeres med ordet "turbulens", mens ventingen i drosje-køen kan oppsummeres med "kaldt-som-f". Sykehus-pasienter burde ha førsterett i slike køer, i alle fall så lenge jeg er syk! Turen til sykehuset gikk fint, det samme gjorde heisturen til fjerde etasje. De hadde ikke ryddet rommet ferdig når vi kom fram, så vi satt i gangen og leste aviser i en halvtime. De fantastiske pleierne hadde ordnet det slik at jeg får samme rom som sist :D Det var definitivt en av dagens beste nyheter.

De tok en blodprøve av meg med én gang, samtidig som en assisterende lege tok en sjekk av meg etterpå. Mine 55 kg dynamitt var tydeligvis i fin stand. De bestemte seg også for å utsette kuren til i morgen, siden man helst burde starte tidlig om morgenen. Det var dagens andre gode nyhet, ettersom formen er så som så. Nå får jeg tid til å slappe av og forberede meg til dagen som kommer.

15.00 skal jeg, mamma, Anders og Camilla spise i kantina til studentskipnaden. Der har de litt mer ungdomsvennlig mat enn hva de serverer her idag - torsk og poteter. Torsk er godt, det er ikke det, men det frister bare ikke ;) I kveld kommer pappa fram med bil, og Preben skulle komme på besøk. Så lenge han ikke forstyrrer meg mens det er Farmen!

9 comments:

kevin said...

Hei fredrik
Takk for i går... va kjæmpehyggelig å se dæ igjen.. og btw, du kler å ha lite går på haue.. e ikje alle som gjør det faktisk :)
I mai kan det godt hende at du ser fleire snaua kompissa. vi russeguttan skal kanskje snaue oss vi også ;)

anyway. løkke tel med den nye kuren du skal få i mårra, e det nu nåkka så bære slå på tråen. kan kanskje oppdatere dæ på røktan på ainnes.. du veit nu:)

Hæls di andre så snakkes vi..!
love you man;)

Anonymous said...

Hei Fredrik.

Nyheten om din sykdom har selvfølgelig nådd oss i Sportsklubben Høken. Her ute på Andøya er det et lite fotballmiljø hvor alle kjenner alle, uavhengig av klubbtilhørighet. Du er en meget talentfull spiller, og en alle tiders gutt. Derfor er vi alle blitt preget av den tunge nyheten. At du selv er så positiv er virkelig gledelig, og gir oss håp om å se deg frisk og rask på fotballbanen igjen om ikke så lenge. Det er jo der du hører hjemme.

Etter initiativ fra mange av medlemmene, gjorde Sportsklubben Høken sitt årsmøte et vedtak om å sette inn 300 kroner på kontoen som er opprettet i Nordlandsbanken. Vi har også oppfordret alle våre medlemmer om å gi sitt bidrag. På denne måten ønsker vi å gi deg noe å sikte mot i tunge stunder, nemlig en tur til Drømmenes Teater.

Vi ønsker deg lykke til med behandlingen du nå har startet i Tromsø. Du er en tøffing, og vil komme styrket ut av dette.

De beste hilsener fra styret, spillergruppa og øvrige medlemmer i Sportsklubben Høken.

Anonymous said...

Hei Fredrik!

duh, bære å be om munnbind hos sykepleieran, så sætt du det på han Preben så går det fint;) Flott at alt gikk fint på turn bortover:) I dag har æ lånt Beatles av Christensen...blir vel litt å læse på. Du får kose dæ med farmen & holde på det gode humøret, flire av kvert innlegg:) Blitt en vane og titte innom på sia her, ordet æ leite etter e vell avhengighet:)

Ha det fint du;) Kanskje vi prates de nærmaste dagan=)

Anonymous said...

Hallo Fredrik!
har nettopp funne den brillefine sia di.
Så bra å høre at du har det bra.
føle mæ jo som en outsider her æ sett i stugge-Narvik ;P
Skal forresten te tromsø i tre uke nu i februar.
Hadde vært hyggelig å treffe dæ om du va der då :)
Kozzz og klemzz
Maja

Anonymous said...

Heia. På plass igjen..
Kan godt forstå at ikke fisk smake så godt i disse daga.Håpe du fant noe godt i kantina og at d smakte godt.Hilse så masse t mor de,Anders,Camilla,Preben og papsen når han kjem i kveld.
Lykke t med kuren i mårra.
KLÆMMA fra oss i Åleby`n

Anonymous said...

Akkurat lest hele bloggen din mens akutten står på i bakrunnen, ironisk eller hva? Lese om sykehusopphold mens sykehus språk surrer rundt.

Vil du skal vite at jeg tenker masse på deg, fint å lese at du har humor i behold. Tror virkelig det trengs om man skal være så mye på UNN som det du er. Har tro på at du kan kjempe mot det her. Miraker skjer:)

Anonymous said...

Hei Fredrik!
Sett her ganske så sjokka... Å "skrålle" ned Andøyposten å se rett inn i ansiktet ditt, med den overskrifta...Æ har ikkje ord engång. Man veit altså aldri ka som skjer i livet, heldigvis! Æ vil bære sei at med viljen og det gode humøret ditt, så kjæm detta tel å gå bra. Det e så utruli vekti å ha trua i sånne situasjona. Ane ikkje om du veit kæm æ e engång, men då veit du at det e "kjente og ukjente" her ute som tenke på dæ. Ønske dæ god bedring og alt godt. Og før du veit ord av det, så e du på vei tel drømmedestinasjonen din;-)
Klæm fra Mona Borkamo

Anonymous said...

Hei Fredrik
Håper billy falt i smak. Det var synd jeg ikke kunne besøke deg i helga men jeg var fårkølt, sånn kan det gå. Hilsen Kristian med det stilige etternavnet og god bedring.

Rolf og Randi said...

Hei Fredrik!
Randi snakket med faren din, det var godt å høre at blodverdiene var kommet opp. Da kan vi vente deg hjem snart, regner med at du blir på UNN til Martin m.team finner ut at du kan dra.
Vi har besøk av Tuva Og Noa, de hilser.
Skal nå på sangøvelse, alle her hilser til dokker alle.

Hilsen tante Randi og onkel Rolf