2007/01/16

Nedoverbakke

For tiden befinner jeg meg i en lang nedoverbakke, og det er virkelig godt. Merker det godt på familien og omgivelsene at jeg har det bra for tiden, de blir trygge og deretter rolige. Pappa sa til meg for noen dager siden at han nesten aldri tygde tyggis, men at han nå på én dag hadde brukt opp fire pakker tyggis. Han var faktisk verre enn Sir Alex Ferguson, for de som vet om han!

Hadde nettoppp visitt av overlegen, Martin Maisenhølder, han hadde fått svar på blodprøvene de tok i morgen. Apropos blodprøvene, det er utrolig irriterende at de må ta de klokka åtte om morgenen! Hehe. Siden jeg er et sjeldent eksemplar av et C-menneske, så jeg vil helst sove uforstyrrende til langt utpå dagen. Men tilbake til svarene. De hvite blodlegemene, kroppens soldater mot bakterier, hadde dessverre falt enda litt. Det betyr at jeg ikke får reise hjem med det første, og at jeg isoleres her på rommet. Det høres muligens dramatisk ut, men jeg har ingen problem med det, og det kommer til å gå strålende! Det er bare en forhåndsregel de tar, slik at jeg ikke skal rammes av infeksjoner. Som Martin sa: "Når man har lave verdier av hvite blodlegemer er et sykehus både den beste og verste plassen å være på. Best ettersom du får behandling om noe skulle inntreffe, og verst siden et sykehus er en plass hvor man samler alle med infeksjoner" :) Men det kan hende at verdiene øker utover uka, og da skulle jeg få dra hjem med én gang.

Jeg lurer på om det er nedbemanningen i Forsvaret som fører til at jeg mister så mange soldater..

19 comments:

Anonymous said...

Hei Fredrik :)
Genial idè denna bloggen. Har æ ikje vært masse på internett på jobben før, så e æ iallefall det nu! Måten du skriv på underholde og opplyse, og det e godt å se at du e ved godt mot :) Satsa på at du kjæm heim snart, og når du kjæm så ska du få spise så masse cappuccinois du bære vil :) Ska spare en heil masse tel dæ ;) Ingen ska få kjøpe sånn is mens æ e på vakt!
See you soon agent ;)


-Lene

Fredrik Stave said...

Hei Lene :)
Tusen takk, det e mange som syns ideen med å opprette blogg va lurt, så æ e gla førr at æ gjor det! Du ane ikkje kor masse æ savne is og milkshake fra svens, det fins faktisk ikkje bedre, iallefall ikkje her :D

Anonymous said...

Hei Fredrik! Så fint at du har laga dæ blogg, så vi alle kan se korsn det går me dæ. Æ tenke masse på dæ. Håpe du får dæ en tur heim snart, det ville vel ha gjort godt :) Sende masse gode tanka din vei!

Anonymous said...

Hei Fredrik :)
Å skrive blogg var jo en super ide. Er jo nyskjerrig hvordan det går med deg, og rykter springer fort her på øya ..
Greit og vite hva som skjer:)

Men du er tøff.. Bra du holder motet oppe:)
Ingenting er jo bedre en det akkurat nå..
Tenker mye på deg.
Stå på videre..

;)

-Majken

Anonymous said...

Hei kompis, onkel her. Du er bare steintøff, er stolt å være onkel til en slik kar som deg. Du er i våre tanker hele tiden;-) og så satser vi på at du får deg en tur heim snart, klem, klem og hold humøret oppe;-)

Anonymous said...

Hei, Fredrik. Vi håper du etter forholdene har det bra. Tante May og onkel Gunnar er her nede hos oss på Auli. De reiser hjem i morgen etter å ha vært barnevakter i en uke, mens Britt Tove, Børge, Merethe og jeg (Ketil), har vært en tur i Dublin.
Skal hilse så mye fra alle sammen.

Tante May, onkel Gunnar, Britt Tove, Carina, Aleksander, Kristian og Ketil.

Stor klem fra alle.

Anonymous said...

Hei Fredrik:)
Ja,nå er vi kommet hjem til Narvik
etter en topp tur til Dublin.
Har lest det du har skrevet,så bra at du har opprettet denne bloggen.
Så godt å se at du har humøret
inntakt.Vi sender varme tanker til
deg og resten av familien.

Klemma fra Merethe,Børge og Marie.

Anonymous said...

hei fredrik.
håper du blir frisk igjen.
store klemmer fra Oda

Anonymous said...

Hei fredrik! Håper at du snart blir frisk igjen.Kul sia du har lagd deg=)God bedring

Eirik

Anonymous said...

Hei Fredrik! Fint at du har ordna dæ blogg så vi får høre direkte fra dæ korsen det går. Synes du e bra tøff som klare å holde motet oppe. Skal hilse så mye fra Ina åsså. Vi savne dæ i fransken. I dag har vi vært nede på kvalsafarien å hørt om vi fikk sponsing, gjett ka? Dersom vi jobbe litt for d så får vi det! i dag va vi å ordna kake til kakelotteri osm vi skal selge til Frankrike turen. Håpe du skal være med, Runar har før øvrig trekt sæ. Haha, tenkte du bare ville høre korsen det gikk i forhold til turen! tenkte masse på dæ! mange klemma fra Cathrine=)

Anonymous said...

heia fredrik=) tina hær i fra narvik=)håpe det går bra me dæ=) å at du kommer på et narvik besøk når du blir bra=)tenke nu på dæ å håpe at alt ordne sæ=) hils anders, tordis å geir..
klem fra tina=)

Øyvind Lunde said...

Hei Fredrik ,
Som du vet har vi fått daglige oppdateringer fra mamma mens du har vært i Tromsø. Synes det var en kjempeide med en blogg, så vi kan snakke litt med deg. Man blir tøff av å bo i Nordlysveien, med det nabolaget ( selv om de verste har flyttet.....). Veit du at reinsdyr liker banan? Skynd deg å bli frisk og prøv! Tenker på deg! Klæm fra Lena og Fredrik, nomadene i sør. Øyvind m/fam hilser så mye, og synes du viser ett kjempe pågangsmot og stor positivitet i din situasjon - stå på !!

Anonymous said...

Heia Fredrik

Siden vi fikk vite at du var sendt til Tromsø har vi tenkt på deg heile tida! Det var kjempegodt å få flere gode meldinger om deg de siste dagan, Håper vi ser deg i nabohuset snart. Du kan forvente deg en STOR KLÆM og kanskje en milkshake??

Grethe, Tore og begge ungan

Anonymous said...

heia heia! sku nu bære sende ei hælsning i fra trondheim. vi har tenkt masse på dæ, å håpe alt går bra! Brorndin e nu bra snill!
regna me vi sees på fotballtrening når den tid kommer:)
ps: utd tape i hælga, men vinn heile sjiten!
mats

Anonymous said...

Hei Fredrik.

Nu er vi kommet oss på nettet igjen - veien til Bleik er kort, for du har fått snarvei på skrivebordet vårt. Fint at du ser positivt på situasjonen din, det er god medisin. Jeg kjører til Sortland i dag og blir over til i morgen...ho der borte synes godt med litt selskap i denne tida. Lykke til videre. Gler oss til å se deg her hos oss igjen.
Klem fra "svigers"

Anonymous said...

Hei Fredrik

Er inne på bloggen og leser hver dag. Har lagt den i mine favoritter, der den hører hjemme. Har stor sans for måten du skriver på, med glimt i øyet, og god stil. Tenker på deg hver dag, og jeg syns du er en skikkelig tøffing. Jeg er imponert over Anders, som uforbeholdent stiller opp slik som han gjør, over Geir og Tordis som gjør alt for guttene sine. Martin virker å være en skikkelig kar, som gjør det trygt for deg i Tromsø.

Du er et forbilde for meg - i modighet, og i å angripe utfordringer slik som du gjør.

Ved å være deg selv, og bruke deg selv slik som du gjør gjennom denne kanalen og på andre måter, er du med på å bryte ned en del barriærer som folk har mot sykdom og samtale om sykdom. Du er med på å gjøre terkelen for å snakke om slike ting lavere, med på å skape åpenhet blant andre, og ikke minst gjøre slik at folk bryr seg mer om hverandre.

Jeg ser fram til å treffe deg igjen, det begynner å bli lenge siden nå!

Jef er stolt av å være i familie med deg!

Frode

Siri, Tuva og Noa hilser til deg!

Anonymous said...

Hei, Fredrik!

Vi er glad for at du er i trygge hender og at du ser lyst på tiværelsen der på sykehuset. Vi på Andøy videregående skole får et rikere syn på livet når vi leser det du skriver. Vi tenker på deg hver dag og tar en tur innom hjemmesida di.
Hilsen fra rektor Egil.

Anonymous said...

Heia Fredrik:)
Håpe d går bra m dæ:)
Å at dåkker alle kommer til Narvik når du blir frisk:)
Hilsen Marie i Narvik.
Hils Tordis, Geir å Anders;)
Klæm.

Fredrik Stave said...

Kommentaran dåkkers røre mæ utruli mykje, æ sett utruli pris på omtanken.